h i r d e t é s

Támogassuk Julika nénit és mozgásképtelen unokáját Déneskét!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Támogassuk Julika nénit és mozgásképtelen unokáját Déneskét!

2020. február 21. - 14:04

 

Debrecen-Dombos tanyán él egy nehéz sorsú család, akik segítségre, támogatásra szorulnak. 

Julika néni és mozgásképtelen unokája, Dénes

Az RTL Klub számolt be először arról, hogy nyolc hónapja hiába keres albérletet egy nagymama, aki súlyosan fogyatékos unokáját gondozza, akit az édesanyja magára hagyott születésétől, két éve már nem is látta a fiát. A nagymama gondozza, ápolja unokáját, miközben most ő is kórházban van, egy súlyos műtét után lábadozik. 

A 30 éves Dénes képtelen magát ellátni, oxigénhiányosan született. A nap 24 órájában a nagymama gondoskodik magatehetetlen szerettéről. Most míg kórházba van a nagybátyja - aki maga is öt gyermeket nevel egyedül - gondozza Dénest. 

A 63 éves nagymama egyre nehezebben tudja ellátni, fektetni, fürdetni, fogyatékos unokáját. Szeretnének legalább egy saját albérletet, de hiába keresnek, túl drága nekik, hiszen igen kevésből élnek.

Az RTL Klub riporterének elmondta Julika néni, hogy 40 ezer forintot keservesen, de ki tudna fizetni ahhoz, hogy a gyereknek jó legyen. 

Előző albérletükből azért kellett menniük, mert a megemelt díjat már képtelenek voltak fizetni. Most a nagymama Zsolt nevű fiánál húzzák meg magukat, igen szerénynek mondható körülmények között. 

Az összetartó kis család segítségre szorul. Ezért a mi civil közösségeink országos gyűjtőakciót indítunk a nehéz helyzetben levő Horváth család megsegítésére. 

A nagymama nagy álma egy saját kis lakás Hajdúsámsonban, ehhez ma az anyagiak hiányoznak. De az önfeláldozó nagymama már annak is örülne, ha Hajdúsámsonban tisztes körülmények között, megfizethető áron albérletet találna Déneskével.

Kérünk mindenkit, aki teheti, segítsen abban, hogy Julika néni nagy álma megvalósuljon. 

A család számlaszáma: 

Horváth Tiborné 
OTP Bank Zrt. 
11773384-00569840-00000000

A család az anyagiak mellett jó szívvel fogad tartós élelmiszert, tűzifát, mindent ami az életet megkönnyítheti. A felajánlásokat az alábbi e-mail címeken várjuk: 
[email protected] 
[email protected] 

A facebookon létrehoztunk a család segítésére egy csoportot, amely itt érhető el, és
lehet kapcsolódni, felajánlásokról egyeztetni: https://www.facebook.com/groups/147556526298835/ 

Mai világunkban a szolidaritás, az emberség, a gyengék segítése nagy kincs, egyben óriási erő is. A legkisebb segítség is számít: "Légy az oka annak, hogy egy család hinni tudjon a jóságban."  Hálásan köszönjük előre is a pénzbeli, és egyéb adományokat. Higgyék el, jó helyre megy minden összegyűlt forint. 

Lipcsei Andrea 
Egy morzsányi szeretet Debrecenben Egyesület 

Szabó Zoltánné 
Kéretlen Figyelem  Debreceni Nők Közéleti Egyesülete 

Fried Alice 
Láthatatlan Magyarország facebook csoport


 

h i r d e t é s