h i r d e t é s

"Tarlós István nem tud méltósággal visszavonulni"

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

"Tarlós István nem tud méltósággal visszavonulni"

2020. július 01. - 14:21

Karácsony Gergely reagált Tarlós István volt főpolgármester feljelentésére

Tarlós István és KArácsony Gergely - Forrás: abouthungary.hu

„Tarlós István eltöltött 30 évet a magyar önkormányzati rendszerben, sokak tiszteletét kiváltotta ezzel. Többek között az enyémet is, függetlenül attól, hogy politikailag nem értünk egyet. Szerintem a saját eddigi életpályáját és az eddig azzal kapcsolatos kiérdemelt tiszteletet rombolja az, hogy úgy látszik, nem tud méltósággal visszavonulni„ – így reagált Karácsony Gergely Tarlós István volt főpolgármester feljelentésére.

Tarlós István minden olyan, a korábbi ciklusokat érintő ügyben feljelentést tett, amelyet a főváros új vezetése korrupciógyanúra hivatkozva kivizsgálna.

A jelenlegi főpolgármester az ATV Híradónak azt mondta: a vizsgálóbizottság, amit elindítottak, minden vezetésnek erkölcsi kötelessége, szerinte ennek semmi köze Tarlós István személyéhez, "politikai furkósbotot ebből faragni nem szeretnének". Hozzátette: ez nem politikai boszorkányüldözés.

"Ezt mi sem mutatja jobban, mint hogy ennek a szakmai vizsgálóbizottságnak tagja az a Szegvári Péter is, aki a volt főpolgármester főtanácsadója volt az előző ciklusban" - mondta a főpolgármester.

Karácsony elismerte Tarlós István szakmaiságát, mint mondta: sokat tett ezért a városért, de ideje lenne elfogadnia azt, hogy a választópolgárok máshogy döntöttek tavaly októberben. (atv.hu)


Kommentelne? Kattintson ide!

h i r d e t é s

Clicky