h i r d e t é s

TASZ: A szivárványszínű bajszodon nevet a fél internet

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

TASZ: A szivárványszínű bajszodon nevet a fél internet

2019. május 18. - 08:25

 

A homofóbia elleni világnapon üzenték a házelnöknek, hogy a melegellenes megnyilatkozásaival megsértette az Alaptörvény elveit.

Forrás: nepszava.hu

A „gránit szilárdságú Alaptörvény” szerint „a törvény előtt mindenki egyenlő”: meleg és a heteró is „de a bajszos is egyenrangú a nem bajszossal, sőt, a szakállassal is. És a narancssárga is egyenrangú az összes többi színnel” – hangzik el a TASZ videójában, amelyet a homofóbia elleni világnap alkalmából posztoltak a Facebookon. A Kövér Lászlónak címzett videóban bocsánatkérésre szólítják fel a házelnököt, amiért a héten egy fórumon egyenlőségjelet tett az örökbefogadni kívánó melegek és a pedofília között, valamint azt mondta, hogy „egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak”.

„Tudod, ha két azonos nemű ember szereti egymást és együtt él, az is család, és azt ti véditek” – üzenik a videóban, hozzátéve, hogy Kövér László most egy dolgot tehet: bocsánatot kérhet.

Megbántottál egy csomó embert, megsértetted az alaptörvény elveit és a szivárványszínű bajszodon nevet a fél internet. Mit lehet ilyenkor tenni? Például nagyon gyorsan kérjél bocsánatot a magyar melegektől, a családjaiktól és mindenkitől aki örökbefogadott gyereket nevel!

hvg.hu


 

h i r d e t é s