h i r d e t é s

Tessék mondani, egy kis rángatástól kidől az egész Európát védő kerítés?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Tessék mondani, egy kis rángatástól kidől az egész Európát védő kerítés?

2020. január 28. - 18:13

 

Mai vezető hír volt, ahogy migránsok egy csoportja megpróbált bejutni az országba, de hogyan!

Az hír két részletben söpört végig a magyar médián, először csak szöveges formában írta meg minden hírportál, hogy "egy nagyobb migránscsoport megpróbált jogellenesen Magyarország területére bejutni, a rendőrök megakadályozták őket."

Azután a propagandaosztály feljebb csavarta a potmétert és 2020. január 28-án 2 óra körül került fel az Index videómegosztójára a "mindent bizonyító biztonságikamera-felvétel".

A felvétel jobb sarkán látható az időpont, ekkor érkeztek meg a migránsok a röszkei határhoz. A szerb határőrök fogalmam sincs mit csináltak, hogy ez a csapat ennyire nyugodtan sétálhatott a határunkat, az országunkat és egész Európát védő kerítéshez.

Első ránézésre nem csirkehálónak és elég measszívnak néz ki a méregdrága kerítés... Azután 0:35-kor megérkezik az első alak a kapu melletti kerítéshez, és konkrétan harmadik oszlophoz érve azt egy kicsit megrángatja.

És innentől kezd vicces lenni az egész...

Ugyanis 1:23-ra a komplett védelem megadja magát, a kerítést tartó oszlopokat már majdnem teljesen kitörték az alapból és a videó 1:22-ik percénél jól látható, hogy az illegális határátlépő egy laza mozdulattal lehúzza az értékes fémkerítést, puszta kézzel az oszlopról:

Innentől kezdve szabad a vásár. A kamerát kezelő személyzet pedig ügyesen játszik az optikával, nehogy lemaradjon a naiv szemlélő egyetlen pillanatról sem. Ami felettébb furcsa az eddig leírtakhoz képest az az, hogy még ekkor sem és utána sem állta a videófelvétel alatt útját senki sem a migránsoknak.

Szóval szerintem ennek a videónak az eredeti példányát nyugodtan tegyék a Seahawk4 gumicsónak számlája és a legutóbb feltárt migránscsempész alagút fotóihoz a fiókba, mert sajnos az Oscar-gálára már lezárták a nevezést.

És akkor a remekmű egyben, még egyszer:

Címkék: 

 

Kommentek

h i r d e t é s