h i r d e t é s

Titokzatos és semmitmondó közleményt adott ki a DK Esztergomban

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Titokzatos és semmitmondó közleményt adott ki a DK Esztergomban

2019. június 10. - 09:44

 

A szokásos ködösítés és titokzatoskodás közepette egy mondatos közleményt adott ki a Manga Gyula vezette esztergomi DK.

Manga Gyula (b) és Dr. Vadai Ágnes (j) - Forrás: Manga Gyula / Facebook

Közel egy éve ültek le tárgyalóasztalhoz a pártok "Szent István városában" és először egy elvi megállapodást kötöttek meg, amely arról szólt, hogy közös jelöltek mögé állnak be az ellenzéki pártok és a megállapodásra a közös polgármester-jelölt megnevezése tette fel a pontot.

Azután jött az EP-választás, amin a DK nagyot nyert és ettől az olyan alkalmatlan és a politikába nem való, heves természetű emberek is elszálltak.

Az esztergomi DK ámokfutását folyamatos figyelemmel kísérik az ellenzéki pártok és civilek, és jelen állás szerint a kiváráson és a végeláthatatlan közös gondolkozáson kívül nem tehetnek semmit. A szemük láttára, az EP-s győzelmi mámorban a helyi DK vezetése újra a Fidesz karjaiba löki Esztergomot.

De visszatérve a közleményre. Háttérbeszélgetéseken és háttéregyeztetéseken pontosan ugyanazt a "taktikát" követi a DK, mint most, a nyilvánosság előtt. Hónapokra megakasztották az ellenzéki egyeztetéseket, a képviselőjelöltek keresését és kiválasztását, egyetlen ok miatt. Nincs emberük és nincs jelöltjük.

Hitük van és jó hangosak, de véleményem szerint ez kevés lehet ahhoz, hogy Esztergomot átvezessék a XXI. századba.


 

h i r d e t é s