h i r d e t é s

Többezer virág „nyílott ki” Gyöngyösön október végén

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Többezer virág „nyílott ki” Gyöngyösön október végén

2018. november 08. - 16:13

Papírvirágok ezrei kápráztatták el a látogatókat.

Akár világrekord is lehetne, de csak a szórakoztatás volt a célja a gyöngyösi óriásvirágokat készítő csapatnak, amikor október végén sokezer virágot állítottak ki. Csodaországot teremtettek, ahol kisebb és nagyobb hercegnők sétálhattak a hatalmas virágok között.

Rózsák, pipacsok, mezei virágok mind-mind kartonból, krepp papírból és selyemgumiból. Izgalmas színkavalkád várta a látogatókat október utolsó vasárnapján Gyöngyösön az egyre népszerűbb, óriásvirágokat készítő csapat többezer virágját felvonultató kiállításon. 

Úgy gondoltuk, belopunk egy kis vidámságot az őszi hangulatba és bemutatjuk a többezer munkaóra alatt elkészült virágkollekciót Az elmúlt 15 hónapban számtalan szabadnapot, ünnepnapot és estét töltöttünk a virágok elkészítésével, de megérte, mert olyan jó látni a lelkesedést és mosolyt az emberek arcán.

-  mondta el Kalcsó Dóra, az Óriásvirág kitalálója.

A négyfős csapat egy szociális szövetkezet keretében működik, 2017 nyarán az országban elsőként kezdtek óriásvirágokat készíteni. Műveik esküvőket, családi és társasági rendezvényeket díszítenek és egyre gyakrabban látható reklámfotókon is. Legközelebb november 10-11-én az Országos Őszi Esküvő Kiállításon találkozhatunk velük.

A művészek szívesen meg is osztják tudásukat, jövő januártól bárki megtanulhatja az óriásvirág készítésének fortélyait tanfolyamaikon.