h i r d e t é s

Újraházasodott a csengeri örökösnő, nem akárki lett a férje

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Újraházasodott a csengeri örökösnő, nem akárki lett a férje

2020. február 28. - 06:42

 

A Magyar Narancs riportja hírt adott arról, hogy újra férjhez ment a korábban Sz. Gábornéként ismertté vált csengeri milliárdos örökösnő. - írja a blikk.hu.

Forrás: police.hu

Ha ez még nem lenne elég, csavar a dologban az is, hogy új férje az ellene folyó büntetőügy egyik tanúja.

Mint megírtuk, a „csengeri örökösnő” néven elhíresült Sz. Gáborné volt az, aki többeket, köztük Kósa Lajost is megpróbálta a gyanú szerint megszédíteni egy hatalmas vagyonról, 1300 milliárd forintos örökségről szóló mesével. A történet hosszú ideig tematizálta a közéletet: az örökség tényét közjegyzői okiratba is foglalták, Kósának pedig azt ígérte, tanácsaiért pénzt ad a politikus édesanyjának.

Kósa az okirat valódiságát elismerte, de a nőt csalónak nevezte. Mindössze annyi derült ki, hogy befektetési tanács címén annyit mondott neki, ha valakinek sok pénze van, fektesse állampapírba. A nő egyébként elszökött Magyarországról, de később nemzetközi elfogatóparancs alapján elkapták Svájcban és vissza is hozták.

A börtönből tavaly júniusban engedték ki, bűnügyi felügyeletbe került, hazatérhetett csengeri otthonába. Az egész ügyét tragédiák kísérték végig: a csengeri nő férje halála után öngyilkos lett a fia.

A Magyar Narancs a nő ügyvédjétől, Helmeczy Lászlótól érdeklődtek azügyben, hogy valóban megyeelhagyási tilalomra enyhítették-e az örökösnő bűnügyi felügyeletét.

Erre érkezett a meglepő válasz: ügyfele jelenleg Fehérgyarmaton él, de már kérvényezte számára, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megye helyett Budapestre tegyék át a bűnügyi felügyelet helyszínét.

Kiderült, hogy a nő újraházasodott és férje révén Budapestre kíván költözni, felvette a férfi nevét is.

Új férje az "örökösnő" ellen indított büntetőügy egyik tanúja, akit már kétszer ki is hallgattak a nyomozóhatóságok. Mióta házastársakká váltak, már megtagadhatja, hogy tanúvallomást tegyen a feleségéről.

blikk.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s