h i r d e t é s

Üldözéses versenyek

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam
a- a+

Üldözéses versenyek

2021. október 27. - 14:50

Üldözzük az igazságot! Futva is! Mint Tordai Bence! Csak nem mindig sikerül!

Varga Judit futás közben - Forrás: Tordai Bence/Facebook

Tordai hiába hajkurászta a bizottsági ülésről menekülő Varga Juditot a Parlament folyosóján, mondana már valamit a Pegasus-ügyről, melyről a bizottság ülésén szót sem volt hajlandó ejteni!
Az elszánt férfiú már majdnem beérte áldozatát, amikor Völner Pál, der edle Ritter (a nemes lovag), úrnőjének mindhalálig védelmezője, ez a mai Oroszlánszívű Richárd, a spirálfüzetével elhessegette a gaz támadót.
Gondolni sem merek rá, hogy mi lett volna, ha kedvenc pallosa is kéznél van!

Tordai így hoppon maradt. (Nyilván számíthat egy kilencvenmilliós büntetésre Kövértől, esetleg fölpofozza a miniszter asszony férje, sőt föl is jelentik zaklatásért). A felek lihegve távoztak.

Mi pedig továbbra sem tudtunk meg semmit arról, amiről az igazságügyi miniszteri címet viselő nagyszájú nőszemély (aki úgy látszik csak a saját Facebook- és/vagy Twitter fiókjában mer megszólalni – a nyomorult fiók nem kérdez, nem vitatkozik, az ellen-tartalmú hozzászólásokat pedig a rendszer automatikusan törli), tehát semmit nem tudtunk meg arról, amiről a miniszter köteles tájékoztatást adni. (Azért tippjeink vannak!)

A miniszter, aki később annyit mondott, hogy a bizottság előtt minden kérdést tisztázott. Gondolom, magában! Mert más nem hallotta.

A miniszter, aki másfél év alatt, Pegasussal vagy anélkül, bő háromszor annyi megfigyelést engedélyezett, mint ő és az elődje a megelőző nyolc évben összesen.

(És, jegyezzük meg, nem bíró, kizárólag büntetőügyben folytatott nyomozás során, bizonyítékokkal alátámasztott esetben, ahogy az jogállamban szokás! Jogállamban, Nacsas!)

A miniszter, aki skandalumot okozott azzal, hogy az Uniót a Szovjetunióhoz hasonlította, természetesen a Facebook-fiókjában, amivel a svájci köztelevízió riporterét helyzetbe is hozta: a legkomolyabb arccal tette föl a kérdést az illetékesnek, hogy mikor szándékozzák lerohanni Magyarországot?

(Mellesleg skandalumot a külügyi államtitkár/vendégszurkoló úr is okozott Washingtonban, a nagykövetség által adott fogadáson minősíthetetlenül nyilatkozva.)

De, nem csak miniszterek és futóbolond, képzetlen diplomaták futkosnak!

Kálomista, akit a 444. röviden és találóan hisztigépnek titulált, elrohant a rendőrségre, hogy feljelentést tegyen!

Nem fogják elhinni, hogy miért!
Mert a "Gyurcsány-kommandó" olyképpen szabotálja az Elizéltük című, nagy ívű Szabad Nép-művészfilm nézőszám-döntését, hogy előre lefoglalt jegyek birtokában nem megy el a vetítésre, így a nemzeti elkötelezettségű polgártársak hoppon maradnak! Ez pedig a hisztigép szerint bűncselekmény!

Nem irigylem Pintért! Elmekórtani eset! Megizzadnak, mire elhajtják!

Tébolydában a helye (vagy futkosón) a közmédia találékony elméjének (már ha ezt elmének nevezhetjük), aki szerint (nyilván az Elizéltük című filmből) "megtudtuk, hogy valóban Dobrev rendelte el a szemkilövéseket, és azt hogy verjék, bántalmazzák az embereket!"

Szegény Gyurcsány! Mi lesz most vele! Kiderült, hogy papucsban áll a szőnyeg szélén, és nem ő viseli a nadrágot! Az asszony a főnök! Még ez is!

Dobrev! A konyhából! És elrendelte! Ez mellesleg a rágalmazás klasszikus esete!

Lehet, hogy az egész verziót Révész Máriusz, akkoriban bicikliügyi államtitkár memoárja is alátámasztja, akit – fene tudja, mi keresni valója volt ott, ha csak nem szervezőként – úgy fejen talált egy gumilövedék, hogy máig sem a régi! Ámbár a különbség nem igazán érzékelhető!
Mindenesetre ő egy mártír, akit véres lepelben hordoznak körbe az országban. Mártír, mint Horst Wessel volt.

Pedig lenne dolga! Szakképzett kerékpárosként vezethetné például az ajkai, CT vizsgálatra váró betegek maratoni futását Veszprémbe, ahová az otthoni kórház végleg meghibásodott készüléke miatt küldik őket.
De Révész nyilván tudja, hogy a kül(det)és értelmetlen.

Szemben azzal a hazugsággal, amit a magasabb rendű, mert keresztényi magyar egészségügy trambulinján egyensúlyozó Kásler hazudott, a veszprémi kórház nem fogad ajkai betegeket.
Ezt az RTL Klub szúrópróbaszerű ellenőrzése egyértelművé tette.
Egy telefon: "Ajkáról beutalva kérnék időpontot CT-vizsgálatra! Ajkáról nem fogadunk betegeket!"
(AZ RTL Klubot nyilván följelentik majd a hamis hívás, esetleg államellenes összeesküvés miatt.)

A géperejű országúti szörnyek rodeó versenye se maradhat ki!
A CÖF a lehető legkomolyabb arccal hazudta a képünkbe, hogy nem a Pesten fotózott, videózott néhány száz önkormányzati és faluprogramos autóbusszal szállították a szerencsés, vagy ellenkezőleg, szerencsétlen résztvevőket a békemenetre. Nem azokkal, és nem is bérelték! Punktum!

Ellenben a hódmezővásárhelyi fuvarozóval, akinek a fia vezette Márki-Zay kampánybuszát, a helyi sportklub azonnal, indoklás nélkül szerződést bontott.
Sportnyelven diszkvalifikálták.

Szóval teljes gőzzel folyik a versenyszerű agymosás és két vállra fektetés! Egymást szárnyalják túl a Fidesz bér-garnitúrái.

Fele ennyi energiával a járvány is megfékezhető lenne!
De hát, az nem érdekel senkit a karmelita kolostor környékén. Választásokra készülnek!


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s