h i r d e t é s

Való Világból ismert lányok is érintettek a hírhedt prostiügyben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Való Világból ismert lányok is érintettek a hírhedt prostiügyben

2015. október 17. - 09:38
0 komment

 

Négy egykori valóságshow-szereplőből válogathattak a férfiak egy szegedi szexorgián Répás Lajos prostiügye kapcsán, az újabb tárgyalási nap után.

A lap információ szerint ugyanis a beidézett lányok között egy ex-villalakó is feltűnt. Legalábbis feltűnt volna, ha megjelenik a bíróságon; de ez nem történt meg - írja a mai Bors - írja a 24.

“Persze, hogy nem jönnek, mert megalázó nekik ez az egész. Az események óta eltelt négy-öt év, sok lánynak lehet, hogy már családja, gyereke van, és rég felhagyott az efféle munkákkal, normális életet él. Ők nem prostituáltak, amit tettek, az ő döntésük volt, és mindezt diszkréten intézték” – olvashatóak Répás szavai a cikkben, melyben egyébként további orgiákról, és benne további reality szereplőkről is írnak. Egy titokzatos bennfentes ugyanis arról számolt be a lapnak, hogy korábban egy vad bulin egyszerre négy képernyőről ismert celebbel is volt lehetőség közelebbről megismerkedni.

“Három való világos és a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorának egy szereplője volt lent Szegeden. Medencés parti volt egy ismert hotelben. Az egyik lány ismerősöm, ő a rendőröknek azt mesélte el, hogy a medencés bulin a férfiak kedvükre inthették magukhoz őket az est folyamán. Egy szaunába vagy más félreeső helyre mentek velük, ahol szexuális kapcsolatot létesítettek velük.

Hajnalban aztán a megbízójuk előtt mindenkinek be kellett számolnia, hány menetet teljesített az est folyamán, és ennek megfelelően számolták ki a pénzüket, amit ott helyben meg is kaptak. Az egyik VV-s lány, aki külön érkezett, a zsaruk­nak azt állította, ezen az estén ő nem szexelt pénzért, igaz, más eseteket már elismert a rendőröknek” – mondta el a “forrás”, aki szerint 100-120 ezer forintot kaphattak a lányok az eseménydús estéért.

 

24.hu (Címlpa: A kép illusztráció!)


 

h i r d e t é s