h i r d e t é s

Visszajött a kommunizmus legsötétebb időszaka az I. kerületbe!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Visszajött a kommunizmus legsötétebb időszaka az I. kerületbe!

2017. május 10. - 09:49

 

Nem kell félni, nem az ÁVÓ és nem a 3/3  érkezett meg, hanem a Párbeszéd politikusa, aki megvető bátorsággal rontott neki a polgármesternek autóvásárlás és szervizelés miatt. 

Nagy Gábor Tamás polgármester töltőre helyezi a Nissan Leaf típusú elektromos autót - Fotó: Facebook

Az mno.hu-n megjelent cikket olvasva visszaköszöntek a 70-s évek, amikor Csörgőné a vállalati pártbizottság tagja, a járási pártbizottság által felbíztatva, neki rontott a vállalat vezérigazgatójának az autó használata miatt. A szocializmusban az ilyen konfliktus generálása azonos volt a török szultán selyemzsinórjával! A vállalat árbevétele több mint 1 milliárd, (ez ma kb 100 milliárd lenne) volt, a kérdés néhány tízezerre irányult.

Az igazgatót kiverte a víz, mert tudta miről van szó, és ezzel kezdetét vette egy nagyon undorító játék!

A Párbeszéd politikusát nem ismerem, de V. Naszályi Márta I. kerületi autós ügye, egyoldalú interpretálása, kicsinyessége, jól mutatja azt a szintet, amit ő és pártja képvisel.

V. Naszályi Márta, úgy viselkedik, mintha Orbán Viktor ügynöke lenne a kerületben, ahol hatalmas kormányzati beruházások történtek, jogokról, területekről, bevételekről kellett lemondania az önkormányzatnak, ezeket V. Naszályi Márta nem találja!

Nem látja azt, hogy a kormány által PANORÁMÁS KÖZPÉNZ HERDÁLÁS FOLYIK A VÁRBAN, ehelyett egy modern elektromos autó beszerzést hajt, kíméletlen odaadással.

A polgármester biztos nem hibátlan, bizonyára neki is van vaj a fején, de egy ilyen ügyben, amiben az elektromos autók beszerzésével példát mutat a kerület és a város lakóinak, elmarasztalni, sőt odáig menni, hogy miatta, az ő magánérdeke miatt, változtattak a főváros parkolási és közlekedési rendjén, minimum aljasság, és a mai modern világ tökéletes félreértése. Amikor ezt a részt olvastam, az jutott eszembe, hogy ezt a komcsi módszert vajon ki mesélte, vagy mondta el a képviselő asszonynak, vagy tovább megyek, vajon ki oktatta?

Amennyiben egy ellenzékinek mondott politikus, ennyit ért a kerületből, akkor hogyan lehet majd közös programot, netán összefogást kialakítani vele és a pártjával?


 

Kommentek

h i r d e t é s