h i r d e t é s

Visszatér Budapestre Anglia legnépszerűbb profi K-1 sorozata

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Visszatér Budapestre Anglia legnépszerűbb profi K-1 sorozata

2019. május 30. - 12:34

 

2018. október 27-én mutatkozott be Magyarországon Anglia legnagyobb és legnépszerűbb K-1 küzdősport sorozata, a Superfight Series.

Forrás: Superfight Series Hungary II.

A tavaly októberi mindent elsöprő siker után június 1-jén ismét megrendezik a magyar fővárosban a Superfight Series Hungary küzdősport gálát a Madárfészek Akadémia arénájában. A megmérettetésen a régió legjobb harcosai szállnak ringbe, és az utóbbi év tapasztalatai alapján garantált az igazi katlanhangulat.

Nagy Balázs, az esemény egyik szervezője elmondta, a gálát a Superfight Series megálmodójával ápolt jó baráti kapcsolatnak köszönhetően tudták Budapestre hozni, az angliai anyacég bízta meg őket a sorozat magyarországi képviseletével.

Mint fogalmazott, a gála presztízsét jól szemlélteti, hogy Magyarország mellett többek közt Svájcban, Portugáliában, Irakban, Indiában, Amerikában és Bosznia-Hercegovinában is hatalmas sikert aratott korábban.

A küzdősport gála idén is nemzetközi lesz, hiszen egy osztrák és két ukrán versenyző emellett több román sportoló is meghívást kapott.

Remélem, hogy idén is tudjuk majd tartani a tavalyi színvonalat, amihez minden adott, hiszen a régió legjobb harcosai lépnek majd ringbe, a közönség pedig fél évvel ezelőtt is igazi katlanhangulatot varázsolt a csarnokba

 – nyilatkozott Nagy Balázs.

A szervező arról tájékoztatott, hogy az előprogramban hat mérkőzést rendeznek, a főprogramban pedig további kilenc meccset izgulhat majd végig a közönség. A teljes programból összesen kilenc összecsapáson fordul majd elő, hogy egy magyar harcos egy külföldi ellenféllel néz majd szembe, így bőven lesz kiért szurkolni.

A sorozat tavalyi debütálását a nézők azóta is az év gálájaként emlegetik, hiszen fergeteges volt a hangulat, és a mérkőzések sem hagytak kivetnivalót maguk után. K-1 szabályrendszerű küzdelmek lesznek, egy kivételével, amit a Muay Thai szabályai szerint bonyolítunk majd el

 – tette hozzá.

A Premium Média & Sport által menedzselt verseny főprogramja június 1-jén 19 órakor kezdődik majd, de érdemes hamarabb a helyszínre érkezni, hiszen az előprogramban is hatalmas izgalmak várhatóak.

A belépőjegyek a helyszínen vásárolhatók meg négyezer forintért. Minden további információ az esemény Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/events/581344605681097/

 


 

h i r d e t é s