fbpx Volner Jánoson keresztül adta be a Fidesz-KDNP a választási törvény módosítóját | CIVILHETES

h i r d e t é s

Volner Jánoson keresztül adta be a Fidesz-KDNP a választási törvény módosítóját

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Volner Jánoson keresztül adta be a Fidesz-KDNP a választási törvény módosítóját

2020. december 08. - 11:38

 

Volner János jegyzi azt a módosító javaslatot, amelyet a választási törvénnyel kapcsolatban nyújtott be a parlamentnek.

Volner János - korábbi felvétel - Forrás: MTI

A t. ház várhatóan december 15-én meg is fogja szavazni a módosítót.

Volner János nem először dolgozik a Fidesz keze alá, vélhetően sok pénzt kaphatott ezért, ha képes volt a saját magáról elnevezett kamupártja, a még be sem jegyzett Volner Párt halálos ítéletét aláírva több száz millió forint kampánytámogatásról lemondani.

Volnert körülveszi a kamu

Amit kevesen tudnak róla: nemcsak kamupártja van, hanem kamudiplomája, kamucégei, és kamufelesége is.

kamudiplomájáról: A Wikipédián az szerepel róla, hogy "1993 óta folyamatosan képzi magát a közgazdaságtan különböző területein, egyetemi tanulmányait Oroszországban folytatta." Nem csak honlapjuk, de az iskola akkreditációs listája is elég furcsa. Akkreditációjuk van például a a szintén rossz hírű Béke és Biztonság Nemzetközi Parlamentjétől.

Ráadásul az egyetemre az interneten több helyen is úgy hivatkoznak, mint egy kamu diplomagyárra, ahol pénzért lehet végzettséget kapni.

A Parlament honlapján az szerepel a neve mellett, hogy 2013-ban szerzett egyetemi diplomát az International University of Fundamental Studies-on (Alapvető Tanulmányok Nemzetközi Egyeteme), közgazdaságtudományi karon. (Index)

Kamucége ügyében jogerősen pert vesztett az ATV-vel szemben, így kiderült: jogosulatlanul igényelt vissza 10 millió forint áfát a kft-je, ami aztán 21 milliós köztartozással ment a cégtemetőbe.

Állításával ellentétben nem három, hanem öt cég kapcsolható Volner János nevéhez – írja az ATV. A cégek közös jellemzője, hogy a Cégbíróság törölte őket. Az első ilyen eset volt a Volner Bútor Bt., amelyet a Cégbíróság 2005-ben nyilvánított megszűntnek, és akkor indított végelszámolást. A cégről 2010-ben megállapították, hogy fantommá vált, 2011-ben törölték a nyilvántartásból.

A nem is vele élő kamufeleségének "megcsalása" egy szexbotránnyal vált ismertté.

De az e cikkben is említett vagyonátmentés (hogy felesége nevére íratta az ingatlanait) nem csak a kamucégei idejében volt gyakorlata, hanem képviselőként is, íme egy eldugott dokumentum, mivel a Jobbik a családtagok titkos vagyonnyilatkozatát is nyilvánosságra hozta, bár nem sokan látták az eldugott oldalon.

Miközben Volnernek vagyonnyilatkozata szerint semmilyen ingatlana nincs, felesége nevére a cégtemetős idejében 2, képviselőként pedig további 5 ingatlant vásárolt.

 

Név és cím a szerkesztőségben


 

h i r d e t é s

Kommentek