h i r d e t é s

Az ellenzéki pártok óriásplakátok nélkül indulnak neki a választási kampánynak

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Az ellenzéki pártok óriásplakátok nélkül indulnak neki a választási kampánynak

2018. február 15. - 07:35

Csak a Fidesz

Forrás: ATV.hu

Az MSZP-nek és az Együttnek biztosan nem lesznek óriásplakátjai a két nap múlva induló választási kampányban, de könnyen lehet, hogy így jár az LMP is – tudta meg a Magyar Nemzet

A Magyar Nemzet már beszámolt róla, hogy az ellenzéki formációk sorra kapták az elutasító válaszokat, amikor plakátokat akartak bérelni, majd a HVG.hu megírta, hogy befutott egy ajánlat az Odex nevű cégtől. 

Az MSZP ultimátumnak nevezte az Odex ajánlatát, ezért úgy döntöttek, hogy nem is élnek vele. De nem lesznek az Együttnek sem óriásplakátjai. Szigetvári Viktor, a párt kormányfőjelöltje a Magyar Nemzetet arról tájékoztatta, a piaci szereplők mindegyike azzal zárkózott el, hogy nincs már náluk szabad felület, az Odex ajánlata pedig „szakmailag értékelhetetlen” volt.

Az LMP még próbálkozik, de könnyen lehet, hogy ők is ilyen hirdetések nélkül maradnak a kampányra. 

A Jobbik is, csak annyit közölt: „ha és amennyiben” lesz a pártnak plakátkampánya, arról majd tájékoztatja a sajtót. 

A Fidesznek viszont látszólag semmi gondot nem okoz a plakátolás, legújabb kampányuk javában dübörög. 

Az ellenzéki pártok nem mondtak le erről a tíapusú jelenlétről, csak egyszerűen nem kaptak érdemi lehetőséget. Úgy tűnik beérett a Fidesz és a kormány igyekezete, hogy akár a törvények szigorításával, akár a piac uralásával ellehetetlenítsék ellenfeleik próbálkozásait.