h i r d e t é s

Bokros Tarlósnak: Ne cirkuszolj, vezesd a várost!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Bokros Tarlósnak: Ne cirkuszolj, vezesd a várost!

2016. január 14. - 08:02
0 komment

Bokros Lajos nyílt levélben ment Tarlós Istvánnak.

Fotó: 24.hu

A MoMa elnöke  - aki 2014-ben maga is indult a főpolgármesteri pozícióért - azt is felemlegette: a választási kampány alatt a politikus még szerette "főnökét" és elfogadta, hogy "őt segítette minden plakát, minden busz és minden TV-állomás".

"Kedves István, csalódottnak látszol. Bajtársad saját szavaid szerint hátadba vágta a kést. Hát igen, ilyen az, amikor valakinek a hivatali feladatai összeütköznek a diktátor szeszélyével. Megmondta a főnök, hogy nem szereti Budapestet. Ebben 50 évnyi kisebbrendűségi érzés, lompos félműveltség, lappangó utálat, a "bűnös város" horthysta utóérzete és némi fennhéjázó gőg búvik meg."- kezdi Bokros, aki szerint nem kellett volna Tarlósnak több tízmilliárd forintokat fölösleges projektekre költeni, mint amilyen például a fonódó villamos. Sőt, a BKK fölszámolásával is lehetett volna spórolni.

"Ha jól gazdálkodnál a gazdag város pénzével, akkor nem függenél a központi költségvetéstől, a diktátor szeretetétől. Büszkén nézhetnél a tükörbe. Lehetnél hős. Ehelyett kiszolgáltatott, megalázott szolga vagy. Kár érted.

Ne cirkuszolj, vezesd a várost! Állj a sarkadra, egyenesítsd ki a gerincedet! "- zárta sorait Bokros sok sikert kívánva a főpolgármesternek.

 

propeller.hu