h i r d e t é s

Cinizmus

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Cinizmus

2020. november 13. - 15:20

1./ Orbán sajátosan értelmezi a jogállamiság-kritériumról szóló vitát: szerinte Brüsszelnek nem az LMBTQ-ügyekkel kellene foglalkoznia, amikor nyakunkon a vírus! Úgyhogy ne pattogjanak!

Hát akkor nem ő vette elő a szennyesládájából elterelésül a homoszexuálisok megbélyegzését ahelyett, hogy a járvánnyal törődne?

Nem ő támogatja a könyvbezúzást, a könyvesboltok megfélemlítését, a Mese mindenkié betiltását az óvodákban? Nem ő „védené a gyerekeket” a"meleg propagandától"? 
Nem ő foglaltatja törvénybe az idióta és aljas „az anya nő, az apa férfi”-formulát? 
Nem ő teszi lehetetlenné az örökbefogadást egyedülállóknak és meleg pároknak?
Nem ő mondatta ki a nemváltoztatás anyakönyvezésének tilalmát a születési anyakönyvhöz képest? 
Most így hirtelen, három hét alatt. Járványügyi intézkedések helyett.

2./ Parragh, Orbán új gazdasági csodafegyvere se kutya! 
Hogy aszongya: nem igaz, hogy az iparűzési adó fizetésének egyéves felfüggesztése Karácsony tönkretételét szolgálja! Ez egy igazi gazdaságvédelmi akció, a kisvállalkozások támogatására. A kérdésre, tudja-e, hogy az iparűzési adó 97 százalékát nagyvállalatok fizetik, nem válaszolt. 
Viszont biztatásul elmondta, hogy – Karácsony állításával szemben, miszerint ezzel működésképtelenné teszik a BKK-t – a fővárosi közösségi közlekedés néhány hétig még finanszírozható. 
Akkor meg mit sírnak?

Azt nem kérdezte meg az újságíró, hogy miért nem az államot illető adókat, járulékokat mérsékli, halasztja, vagy engedi el Orbán, miért nem maximálja átmenetileg a helyiségbérleti díjakat, miért csak a saját cégeinek (szállodaipar) fizet munkabér-hozzájárulást, Parragh miért nem engedi el a kamarai tagdíjat, és így tovább, ahogy azt szerte a világon mindenütt teszik?
Egyszóval miért most is csak a főváros szipolyozásával, koldusbotra juttatásával vannak elfoglalva, a kisvállalkozók, a munkavállalók támogatása helyett? 
Nem kérdezte meg, mert nem merte megkérdezni, vagy nem látta értelmét. Az interjúnak se volt. Akkor minek? 
Hogy utolsó gazemberek, azt eddig is tudtuk.