h i r d e t é s

Élőben közvetíti a 95. Oscar-gálát Magyarországon a Disney+

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Élőben közvetíti a 95. Oscar-gálát Magyarországon a Disney+

2023. március 09. - 09:58

A 95. Oscar-díjátadót kizárólag a Disney+ közvetíti élőben Magyarországon március 12-én 23:30-kor. Az idei gála házigazdája Jimmy Kimmel, aki harmadik alkalommal tér vissza ebben a szerepben.

Az idei díjátadó gála is rendkívül izgalmasnak és szórakoztatónak ígérkezik, a szervezők pedig folyamatosan jelentik be a műsorhoz csatlakozó tehetségeket.

A tervek szerint a szupersztár Rihanna adja elő a Marvel Studios „Fekete Párduc" című filmjéből az Oscar-jelölt „Lift Me Up" című dalt. A „Minden, mindenhol, mindenkor" című filmből, az Oscar-jelölt „This Is A Life" című dalt David Byrne Oscar-díjas tehetség, Stephanie Hsu Oscar-jelölt színész és a Son Lux zenésztrió adja elő.

Sofia Carson színésznő és énekesnő Diane Warren dalszerző kíséretében adja elő a szintén Oscar-díjra jelölt „Applause" című dalt a „Tell It like a Woman" című filmből. Rahul Sipligunj és Kaala Bhairava énekesek pedig most először debütálnak az Oscar-gálán az „RRR" című filmdráma Oscar-díjra jelölt „Naatu Naatu" című dalával.

A 95. Oscar-díj jelöltjeinek teljes listája itt található: https://www.oscars.org/oscars/ceremonies/2023

A White Cherry Entertainment részéről Glenn Weiss és Ricky Kirshner a vezető producerek és a showrunnerek Molly McNearney vezető producer mellett.