h i r d e t é s

Építs zárt alu kerítéselemekből kukatárolót vagy más kerti építményt!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Építs zárt alu kerítéselemekből kukatárolót vagy más kerti építményt!

2024. május 21. - 10:03

A gondozásmentes alapanyagoknak köszönhetően időt és energiát spórolhatunk otthonaink karbantartása során, ugyanis ezek csak minimális gondoskodást igényelnek, így a kerítés és a kerti építmények festését elfelejthetjük.

Forrás: keritesprofil.hu

A korszerű kerítésrendszerek azonban nemcsak kerítések építésére használhatóak, hanem – akárcsak a fából készült lécekből – különböző építményeket emelhetünk belőlük, vagy korlátok készítésére is használhatjuk.

A felhasználási lehetőségeknek csak a képzeletünk szabhat határt, így ha az alumínium zárt kerítés elem mellett tettük le a voksunkat, ne habozzunk más területeken is bevetni ezt a nagyszerű és időtálló alapanyagot! Mutatjuk, milyen lehetőségeink vannak!

Gyönyörű és tartós kerítések

Mindannyian szeretünk harmonikus, szép környezetben élni, és ennek megfelelően alakítjuk anyagi lehetőségeink függvényében a házunkat kívül-belül. A kerítések meghatározó elemei a környezetnek, ezért is tervezzük meg és alakítjuk ki stílusosan, illetve tartjuk karban rendszeresen. A klasszikus fa- és fémkerítések esetében ez rendszeres munkát igényel, ami időben és anyagilag is megterhelő lehet az élettartam alatt.

Ha nem szeretsz barkácsolni, és nem szeretnél évente szakembert hívni a festés és a javítás miatt, egy korszerű és gondozásmentes alapanyagot javaslunk. Az alumínium kerítés bekerülési költsége magasabb, mint a hagyományos kerítéseké, azonban a teljes élettartamra számolva akár olcsóbb is lehet, hiszen ez esetben nem kell évente komoly összegeket költeni a karbantartásra. Az alukerítések egyedülállóan hosszú, 15-20 év élettartamot garantálnak.

Kerítés az ízlésed szerint

A Kerítés Profil kerítésrendszerek szabadon variálhatók, az alulécek az igényeknek, a kívánt stílusnak megfelelően rakhatók vízszintesen vagy függőlegesen. Továbbá dönthetünk arról, a hagyományos módon, hézagokkal helyezzük-e el azokat vagy a privát szféra védelme érdekében szorosan egymás mellé illesztve, zártan.

Praktikus lehet zárt kerítést választani, ha forgalmas helyen, üzlet, vendéglátóhely vagy más közforgalmú intézmény mellett lakunk. De kényelmünk, életünk zavartalansága esetén akkor is jó választás, ha a szomszédok vizslató tekintetétől, a határos telek rendezetlensége elől szeretnénk elzárkózni. Zárt kerítéssel nyugalmas oázist teremthetünk magunknak, gondtalanul élvezhetjük a pihenést, a napozást, a medencézést.

Összhang a kertben

Nagyszerű lehetőség azok számára is az alukerítés, akik szeretik, ha a környezetükben harmónia uralkodik az anyagok és a színek tekintetében is.

A zárt alu kerítéslécekből ugyanis nemcsak telket határoló építményt emelhetünk, kiválóan alkalmas például kuka- és kerékpártárolók építésére is, de elkészíthetjük belőlük a kültéri lépcsők és az erkélyek korlátait is. Sőt kerti házikót, félig nyitott tűzifatárolót vagy bármi mást is barkácsolhatunk belőle, képzeletünknek csak a kreativitásunk szabhat határt.

Érdekel a lehetőség? Válaszd a Kerítés Profil minőségi kerítésrendszereit!