h i r d e t é s

Gyíkemberek erőszakolták meg a katonanőt a Holdon

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Gyíkemberek erőszakolták meg a katonanőt a Holdon

2015. október 15. - 14:30
0 komment

A nő egy hipnózis során emlékezett vissza a vélt szörnyűségekre - ezt a "hírt" nehéz lesz überelni.

Elmondása alapján a gyíkemberek többször elrabolták és megerőszakolták őt a Holdon - írja a Kisalföld.

Az amerikai hadsereg egykori radartisztje, Niara Terela Isley egészen döbbenetes dolgokra emlékezett vissza hipnózis alatt. A volt katonanő azt állítja, hogy az idegenek többször is elrabolták és megerőszakolták a Hold árnyékos oldalán - írja a Mirror.


Facebook/Niara Terela Isley

Niara szerint a látogatások, Holdutazások és közösülések akkor történtek, amikor 1980-ban a hadsereg egyik bázisán dolgozott a nevadai sivatagban. Akkor 25 éves volt, és elmondása alapján körülbelül 8-10 alkalommal vitték el az idegenek.

Az idegen lényeket humanoidként emlegeti, és óriási gyíkemberként írja le. Azt mondja, ezek a gyíkemberek egy titkos bázist működtettek a Hold árnyékos oldalán. Ott, ahová magukkal vitték, bedrogozták, és többször megerőszakolták.

Elmondása alapján nem ő volt ott az egyetlen rabszolga. Nappal egy bányában kellett robotolniuk, éjjel pedig nem aludhattak, akkor szexrabszolgának használták őket. 

- Féltem. Tudtam, hogy vissza kell térnem a kislányomhoz, ezért hagytam magam. Attól féltem, máskülönben megölnek - mondta Niara, aki szerint az amerikai kormány segíti a humanoidokat az emberrablásokban.

 

kisalfold.hu