h i r d e t é s

Hatalmas és ismeretlen lényt fotózott a mexikói hegyekben egy nő

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Hatalmas és ismeretlen lényt fotózott a mexikói hegyekben egy nő

2020. június 06. - 07:05

Különös lény felbukkanása tartja rettegésben a mexikói hegyekben élő embereket május közepe óta.

Forrás: Tales From Out There / YouTube

A helyiek azt állítják, hogy 2020. május közepén egy hatalmas lényt láttak egy hegyláncon Mexikóban San Luis Potosí Huasteca régiójában, sőt le is fényképezték a mobiltelefonjukkal.

A férjemmel és a gyermekünkkel odakint játszottunk, amikor egy robbanásszerű hangot hallottunk. A domboldal felé néztünk, mert azt hittük, hogy a hang onnan jön. Először azt gondoltuk, hogy földcsuszamlás" – mondta az Antonia nevű nő a helyi sajtónak.

Először nem is hitt a szemének: egy nagyon magas, vékony, emberszerű alak bukkant fel az egyik közeli hegygerincen."Mint egy óriás" – mondta a nő.

"Délután öt óra körül volt. Nagyon megrémültem. A férjem kiabált, amikor ő is meglátta ezt a dolgot, hogy azonnal be kell mennünk a házba, bár messze voltunk tőle."

Antonia története megegyezik az Ojo de Agua és a szomszédos helységek más lakosainak tanúvallomásaival, a Ciudad Valles községben, San Luis Potosí Huasteca régiójában. Az esemény félelmet és bizonytalanságot okozott a bennszülöttek körében. A különös lény ráadásul mintha kiabált volna, furcsa, nagyon mély hangon. A környéken hamar híre ment a szokatlan eseménynek, többen az eset kivizsgálását kérték. (life.hu) / napiufo.hu