h i r d e t é s

Kicsoda a Völner-Schadl iratokban szereplő Tóni, Barbara és Ádám?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Kicsoda a Völner-Schadl iratokban szereplő Tóni, Barbara és Ádám?

2022. február 04. - 06:08

Hadházy Ákos feljelentést tett és emlékeztette a rendőröket, hogy Rogán Antal feleségét Barbarának, kabinetfőnökét Ádámnak hívják.

Forrás: Hadházy Ákos Facebook oldala

rendőrséghez fordult az általa csak Tóni-gate-ként emlegeti ügyben Hadházy Ákos országgyűlési képviselő.

Schadl 2021. június 15-én azzal az orvos ismerősével beszélgetett, aki egy magán-mentőszolgálat ügyvezetőjeként kék villogót intézett neki. A lehallgatott telefonbeszélgetésükben szóba kerül Tóni, Barbara és Ádám, valamint egy 35 évről, de legalább 10-20 évről szóló nagy üzlet.Forrás: Hadházy Ákos/Facebook

Hadházy azt írja, hogy azért adta be a feljelentést, mert: „a rendőrség ugyanis »elfelejtette« a korrupt végrehajtó lehallgatása alapján megvizsgálni, hogy ki lehetett Tóni, Barbara és Ádám, akikkel Schadl egy 35 éves bizniszről beszélgetett, és ami állítólag minden korábbi ügynél fontosabb”.

Mint arra a cikkünkben is utaltunk, Rogán Antal mostani nejét Barbarának hívják, a kabinetfőnőkét pedig - akinek Schadl egyetemi vizsgákat intézhetett el - Ádámnak. De hogy ez csak különös névazonosság-e, vagy tényleg róluk van szó, az a nyomozati iratokból nem derül ki.

Hadházy ezért a feljelentésben emlékeztette a rendőröket, hogy Rogán minisztert, feleségét és kabinetfőnökét pont így hívják, és hogy Rogán pont a Nemzeti Koncessziós Iroda vezetője, amely tavaly több, 35 éves koncessziót készített elő. Valamit két héten belül mondaniuk kell majd erre. „A feljelentést mindenesetre a konkrét ügyben tettem, illetve azért, mert maguktól nem akartak rájönni az összefüggésre. Ez olyan szakmai mulasztás, mintha egy orvos “elfelejtené” megnézni egy lógó karú ember röntgenjét” - írja Hadházy. (444.hu)