h i r d e t é s

Mi történik az űrállomás körül? Újabb videó tartja lázban az ufóvadászokat

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Mi történik az űrállomás körül? Újabb videó tartja lázban az ufóvadászokat

2017. március 10. - 10:06

Újabb ufóvideó tartja lázban a földön kívüli életben hívőket világszerte - írja a Paranormal.hu.

A NASA által elhomályosított felvétel

Egy furcsa, egyelőre azonosítatlan „űrhajót” figyeltek meg a Nemzetközi Űrállomás (ISS) közelében. A felvételeket az interneten is közvetítették még novemberben, de miután képernyőn feltűnt a hatalmas, szivar alakú tárgy és a közelében két furcsa fénypont, az Amerikai Űrkutatási Hivatal (NASA) állítólag gyorsan elhomályosította az adást.

Egy összeesküvés-elméleteket gyártó szerint a felvételt direkt változtatták meg, hogy eltüntessék róla az űrhajókat.

A videót rögzítő ufóvadász úgy gondolta, látott valamit, így gyorsan kellett cselekednie. Az anyagot utána átküldte egy speciális weboldal szerkesztőségének. Tyler Glockner ufóvadász, a Secure Team 10 oldal vezetője szerint a felvételen valóban szerepel egy normálisnak nem mondható tárgy, ami egy nagyon hosszú, szivar alakú ufó, de nincs azonosítva, nem tudni, hogy mi lehet az pontosan. Az „űrhajó” alatt lévő két tárgy szerinte azért nem vehető ki jól, mert alacsony a felbontás, és ez a NASA hibája, mert szerinte szeretik maguknak megtartani a magas felbontású felvételeket.

A videón pár pillanatig volt látható a hatalmas „dolog” és a fénylő pont

– Láttam már űrszemetet, jégkristályokat, ufókat és különböző fénypontokat az űrben készült felvételeken, de ilyet még sohasem éltem át. Ami itt látható, az egyikhez sem fogható – mondta Glockner a videó megnézése után. Az ufóvadász szerint azért halványultak el gyorsan a videón látható tárgyak, mert a NASA megpróbálta elrejteni azokat. A NASA egyelőre nem kommentálta a felvételeket, de az egyik szóvivőjük már korábban reagált a hasonló videókra. A hivatal szerint ezek a furcsa tárgynak kinéző dolgok csak szimpla fényvisszaverődések a Nemzetközi Űrállomás ablaküvegein. Arra viszont nem adnak magyarázatot, hogy ha visszaverődések, akkor miért halványulnak el hirtelen.

Földönkívüliekre vadásznak

A Secure Team 10 egy olyan csatorna egy videómegosztó felületen, amely egy „információforrás a választ kereső milliók számára” – legalábbis a csapat állítása szerint. Tyler Glockner hozta létre, és ezzel ez a csatorna az első videós felület, ahol szerintük választ adnak az univerzumunk számos rejtélyeire, és ígérik, szép sorban megmutatják az embereknek az igazságot.

blikk.hu / paranormal.hu