h i r d e t é s

Minden autós rémálma vált valóra egy budapesti benzinkútnál

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Minden autós rémálma vált valóra egy budapesti benzinkútnál

2019. szeptember 24. - 11:18

A budapesti Füredi úton lévő Shell benzinkútnál felcseréltek két különböző üzemanyagot. Most azon autósok jelentkezését várják, akik rossz üzemanyagot tankoltak a véletlen hiba miatt.

Forrás: Shell Facebook oldala

Majdnem két napig nem tudtak a kúton a történtekről, ugyanis mint kiderült, a gázolaj helyett benzint, a benzin helyett pedig gázolajat tettek a földalatti tartályokba – számolt be az Index.

 

A Shell benzinkút saját Facebook-oldalán ismerte el a tévedést: mint írták, szeptember 20-án, pénteken, amikor az üzemanyagot kiszállították, akkor a FuelSave 95-ös benzin és FuelSave Diesel üzemanyagok felcserélődtek a kutak földalatti tartályának feltöltése közben.

Így azok, akik attól a naptól egészen szeptember 22-én 17:40-ig e két üzemanyag valamelyikéből tankoltak az említett kúton, haladéktalanul jelentkezzenek a Shellnél, mert amennyiben nem a megfelelő üzemanyag kerül a motorba, az komoly műszaki hibát eredményezhet, a vele járó súlyos szervízköltségekkel együtt. Hozzátették: a hiba elhárítását már megkezdték, a többi kúton pedig a megszokott módon folyik a kiszolgálás. (blikk.hu)