h i r d e t é s

"Nagyon mélyre dugtad a nyelved" - Osváth Zsolt nyílt levele Győzikének

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

"Nagyon mélyre dugtad a nyelved" - Osváth Zsolt nyílt levele Győzikének

2022. április 01. - 05:44

Szerinte a celeb képmutatóan kampányol a gyermekvédelemért a Fidesz mellett, mivel saját lánya gyerekkorát forintra váltotta.

Gáspár Győző - nevében a Fidesz - Forrás: RTL.hu

„Egy emberként sajnáltunk, amikor láttuk, hogy a miniszterelnök a cigányság megszólítására inkább Kis Grofót használja, és vele szelfizett, helyetted. Pedig te elmondtad, hogy ez rajta van a bakancslistádon és hát valljuk be, tényleg nagyon mélyre dugtad a nyelved. Hát egy közös fotót nem érdemel szegény Győzike?” – élcelődött Osváth Zsolt nyílt levelében, amit Facebook-oldalán osztott meg, és Gáspár Győzőnek címzett.

Ő eredetileg poénként kezelte, hogy Győzike elkezdte a Fidesz szekerét tolni, azonban „egy szalagcím mindent megváltoztatott bennem. Már nem tudtam nevetni. Felháborodtam. Haragot éreztem.”

Ez akkor történt meg, amikor a celeb arról beszélt: „azért kell a Fideszre szavazni, mert a gyerekek védelme a legfontosabb”. Osváth állítja: ő első kézből tudja, hogy Győzikének ez soha nem volt fontos.

Felrója neki, hogy a lánya „a műsoromban fékezhetetlen zokogásban tört ki, amikor arról beszélt, hogy forintra váltottad a gyerekkorát, és milyen válogatott módszerekkel, kínozva a lelküket tetted a családodat termékké”.

Osváth szerint Győzike nemcsak saját gyerekeit kínozta, hanem „gyógyíthatatlan sebeket ejtett a magyar cigányság megítélésén”. Szerinte a celebnek nem a kampányban, hanem otthon kellene elkezdenie a gyerekvédelmet.

És kedves fideszesek, amikor Győzikével fotózkodtok, jusson eszetekbe ez a pár gondolat. Természetesen Győzőnek lehet szimpatikus a legnagyobb párt, mert ők is pont ennyire képmutatóak, és pont így vezetik meg az embereket a gyermekvédelemre hivatkozva. A gyerekeket védik, de a Kaleta haverjuk megússza a pedofíliát 500 000 forintos pénzbírsággal

– üzente.

Gáspár Győző a Békemeneten is feltűnt, és kezdeményezte belépését a Fideszbe, amihez Budai Gyulától kapott ajánlást. Az utóbbi időben több platformon is hitet tett a kormány és Orbán Viktor mellett. (rtl.hu)