h i r d e t é s

Nagyon sok marihuánát találtak a rendőrök

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Nagyon sok marihuánát találtak a rendőrök

2020. június 10. - 08:05

A drogtermesztők egy gyömrői ház udvarán rohadó régi katonai teherautó felépítményében is termesztették a marihuánát. És még három másik ültetvényen, amelyeket a rendőrök egytől-egyig felszámoltak.

Forrás: police.hu

Négy marihuánaültetvényt számoltak fel a rendőrök Pest megyében és Budapesten - olvasható a police-hu honlapra szerdán feltett közleményben.


Forrás: police.hu

Az 53 éves S. Ferenc alsónémedi lakos és a köré szerveződő csoport különböző helyszíneken marihuánaültetvényeket alakított ki. A kábítószert Budapesten és Pest megyében értékesítették.
A rendőrök több helyszínen csaptak le egyszerre, hat embert elfogtak, tíz kutatást tartottak, és felfedtek négy vadkenderültetvényt (Budapest XXIII. kerületében és Tápióságon egyet-egyet, Gyömrőn kettőt).


Forrás: police.hu

A különböző helyszínekről lefoglaltak 198 tő cannabist, 16 751 gramm leszüretelt marihuánát és csekély mennyiségű kábítószergyanús port, feltehetően kokaint. A lefoglalt drog feketepiaci értéke körülbelül 62 millió forint.

Az elfogott négy férfit és két nőt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat - áll a közleményben. (police.hu)