h i r d e t é s

Okosóra az egészségért

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Okosóra az egészségért

2024. január 25. - 16:30

Hagyományosan a technológiai eszközöket kevesen azonosítanák az egészséges életmóddal: ellustulunk tőlük, függővé válhatunk, leépülnek a személyes kapcsolattartási formák. Ugyanakkor az okoseszközök – például egy okosóra – megfelelő használattal akár az egészségünk megőrzésében is segíthetnek: íme, hogyan!

Lépésszámlálók

Ma már szinte minden okostelefon rendelkezik lépésszámláló applikációkkal. Ezeket az eszközöket azonban nem biztos, hogy még otthonunkban is mindenhova magunkkal visszük – egy okosórát viszont annál inkább!

A legtöbben óráikat (akár hagyományos, akár okosóra) ébredéstől lefekvésig hordják, így az okosórák lépésszámláló funkciói valósabb képet tudnak adni arról, mennyire voltunk aktívak az adott napon. Így ha a délután folyamán már leellenőrzöd az aktuális eredményeidet és úgy látod, aznap keveset mozogtál, még nyugodtan beiktathatsz egy sétát, futást vagy bármely egyéb programot!

Pulzusmérő funkciók

A legmodernebb okosórák viselőjük pulzusát is képesek egész nap monitorozni. Ez sport közben sokat elárulhat az általános egészségünkről, viszont az esetleges problémákat is képes előre jelezni. Persze az is lehet, hogy csak az általános erőnlét romlott le, így a hétköznapi feladatok is jobban megterhelik a szívet – ilyenkor pedig állandó emlékeztetőt kapunk arról, hogy itt az ideje újra jobb formába rázni magunkat.

Emlékeztetők

És ha már emlékeztetők, nem csak az újra elkezdett futásra vehet rá minket egy okosóra. A megfelelő kiegészítő applikációkkal szinte bármiről kaphatunk értesítést, anélkül, hogy telefonunkat vagy számítógépünket minden pillanatban magunknál kéne tartanunk.

Legyen szó arról, hogy napközben is rendszeresen, megfelelő mennyiségű folyadékot vigyünk be; vagy éppen egy sűrű nap programjairól, amikhez sokkal nyugodtabban állhatunk hozzá, ha nem nekünk kell fejben tartani mindent. Az okosóra megoldás lehet bármelyikre, ezzel segíti az önmagunkra való odafigyelést, csökkenti a stressz szintjét és tudatosabbá tehet minket saját testünkkel és elménkkel kapcsolatban.

A legjobb okosóra ajánlatokért látogass el a SES.HU-ra! Kedvező árakkal, garantált minőséggel és állandó kedvezményekkel várják vásárlóikat. Céljuk pedig nem más, mint hogy az igazi Samsung élményen keresztül eszközeikkel megkönnyíthessék a mindennapokat. Szerezd be a legjobb Samsung okosórákat tőlük még ma!