h i r d e t é s

Őszintén vallott szülei válásáról Bill Gates legidősebb lánya

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Őszintén vallott szülei válásáról Bill Gates legidősebb lánya

2021. május 05. - 06:00

Jennifer az Instagram-oldalán írta ki érzéseit egy 24 órán keresztül látható posztban.

Melinda és Bill Gates - Forrás: HWSW

Bill és Melinda Gates bejelentették, 27 év után felbontják házasságukat. A válás okaként azt írták a Twitteren:  "Nem hiszünk többé abban, hogy házaspárként tudunk együtt fejlődni életünk további szakaszában”.

A 27 éves házasságuk alatt három gyereket neveltek fel, és felépítettek egy alapítványt, amely szerte a világon hozzásegíti az embereket ahhoz, hogy egészséges életet éljenek. Közleményükben jelezték, hogy továbbra is osztoznak a misszió iránti hitben, és jótékonysági alapítványukat a jövőben is együtt fogják kezelni – írja az MTI.

Lányuk, Jennifer Instagram-oldalán osztotta meg szülei válásával kapcsolatban álláspontját: "Még mindig azon dolgozom, hogy érzelmileg feldolgozzam a szüleim válását és azon, hogy lelkileg támogassam a családomat. A továbbiakban nem fogok nyilatkozni a válásról, de szeretném ha tudnátok, hogy nagyon sokat jelentenek a kedves szavaitok és az, hogy próbáltok támogatni. Szeretném, ha mindenki elfogadná, hogy most a magánéletünkkel akarunk foglalkozni és azzal, hogy kitaláljuk, hogyan tovább" - idézi a Blikk a bejegyzést. Azt is elárulta két testvérével, a 21 éves Rory-val, valamint a 18 éves Phoebe-vel próbálnak hozzászokni az új helyzethez. (MTI) / atv.hu