h i r d e t é s

Steven Seagal is megszakértette az ukrán-orosz ellentétet

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Steven Seagal is megszakértette az ukrán-orosz ellentétet

2022. március 01. - 15:42

Gerard Depardieu után Putyin másik barátja, az egykori akcióhős Steven Seagal is megszólalt az ukrajnai háborúval kapcsolatban.

Steven Seagal és Vlagyimir Putyin - Forrás: Marca

Az orosz invázió közepette a Fox News Digitallal osztotta meg, hogyan látja a konfliktust:

„A legtöbbünknek vannak barátai és családtagjai Oroszországban és Ukrajnában is. Egy családként tekintek mindkét félre. Úgy gondolom, hogy egy külső szervezet hatalmas összegeket költ propagandára, hogy kiprovokálja a két ország közötti ellentétet” – mondta a színész. „Imádkozom, hogy a két ország békés megoldásra jusson, és békében élhetünk, gyarapodhatunk együtt” – zárta gondolatait Seagal.

A 2016-ban orosz állampolgárságot kapott színész tavaly májusban három párt szövetségének a tagja lett, igazolványt is kapott. Seagal hosszú ideje nagy tisztelője Putyinnak.


Az „Igazságos Oroszország – Az igazságért” párt vezetője Szergej Mironov átadja a párttagsági kártyát Steven Seagal amerikai színésznek a 2021. május 29-i moszkvai párttalálkozón. A kép 2021. május 29-én készült. Egy igazságos Oroszország – az igazságért” - Forrás: REUTERS

A 2021. januárban megalakult pártszövetség (Igazságos Oroszország – Patrióták – Az igazságért) Vlagyimir Putyin orosz elnök politikáját támogatja. Oroszország Seagalt bízta meg 2018-ban az orosz-amerikai kapcsolatok rendezésével, amikor a két ország viszonya mélypontra került. (Telex)