h i r d e t é s

SZAVAZZON! Kellene büntetni azt, amit G. Fodor elkövetett?

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam
2016. január 26. - 11:02
16 komment

16 komment

Nagy László képe

László Nagy Én a külseje után senkit nem ítélnék meg! A LÉLEK gazdagsága ellensúlyozhatja a külső hiányosságait! Hiszen sok külső szépséggel megáldott embert a gonoszsággal "áldott" meg a teremtő! A fenti esetben "géfodor"-nál a külső szinkronban van a lelkével, aminek nem kellene, törvényszerűnek lennie.
Erdelyi Árpád képe

A kérdés önmagában sem jó.Ez nem Btk kérdése,ez társadalmi megítélés kérdése kellene,hogy legyen.Csakhogy!A magyar társadalmat G.orbán és társai az elmúlt 20-21 évben olyan mélyre sülyesztették,hogy itt nincs társadalmi elítélés.A Lajtán túl ez az újságnak nem nevezhető szennyedék többé meg sem jelenhetne,mint ahogy Genny-merthogy a másik G-betűs szót a vezér már stoppolta magának-fodor sem merne kimenni az utcára.
Szerencsi Ildikó képe

Úgy gondolom, hogy egy politikusnak, mint közszereplőnek sok mindent el kell tűrnie, de ezt semmi féle képpen nem. Az egész cikk szóhasználata felháborító, undorító és elítélendő. Tóbiás Józsefnek remélem sikerül leperelni kártérítésben ennek az undormány embernek és újságjának a gatyáját is. A kiskorú germek kikezdését pedig nem is tudom szavakba önteni, hogy mennyire felháborít.
Schaki képe

Nem értem, hogy lehet valaki annyira egybites, mint G. Kimaxolja, hogy kinek a képére masztizik. Mert valójában ezt árulta csak el abban a reményben, hogy ezzel nincs egyedül. Igazán polgári értékrend lehet nyílvánosan más feleségére sóvárogni. Nem hiszem el, hogy abból a rahedli közpénzből, amit a fenekébe toltak, nem futja legalább fizetős élvezetekre. Vagy ennyire sóher? Kaphatna államilag szponzoráltat is, mint Vajna ... :-D
Híres ember képe

Csak az lesz a baj igen büntetni kell amit ez a F elkövetett de azt is aki erre buzdította .Itt jön a baj hogy a fidesz mint mindent ezt is kihasználná és ártatlanokat is meg rángatta lásd volt példa elég rá .
Frohmann Péter képe

Egy büntetést gondolok méltónak: kalodába vagy szégyenketrecbe vele egy forgalmas helyen, hadd köpködje, dobálja ki-ki vérmérséklete szerint.
h i r d e t é s

h i r d e t é s

h i r d e t é s

;