h i r d e t é s

Újabb hatalmas gömb alakú objektum bukkant fel a Nap mellett

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Újabb hatalmas gömb alakú objektum bukkant fel a Nap mellett

2017. június 18. - 08:08

Lassan nem telik el hét, hogy ne fedeznének fel valami különös anomáliát Napunk körül az amatőr csillagászok.

Forrás: napiufo.hu

Talán mégis van abban a hajmeresztő teóriában némi igazság, ami azt állítja, hogy egy féreglyuk van a Nap közelében.

Úgy tűnik a földönkívüliek közt egyre népszerűbb lett a Naprendszerünk. Talán éppen akciós utakat kínálnak az utazási irodáik. De félretéve a viccet, az egyre gyakoribb észlelések aggodalommal töltik el a kutatókat. Bár a NASA igyekszik digitális képhibákra, leterhelt proceszorokra és nagyenergiájú kozmikus részecskére fogni a napfigyelő műholdak különös fotóit, de feltűnő, hogy szinte az összes műszerük hasonló “hibákat” produkál a képeiken. Az összeesküvés-elméletek kedvelői, de még néhány komoly csillagász is kételkedik abban, hogy csak technikai hibák miatt látunk különös objektumokat a fotókon.

Sajnos szinte csak egy maroknyi ember felügyeli ezeknek a műholdaknak a működését és az általuk küldött képanyagot. Csak az ő állításaikra támaszkodhatunk, amikor azt mondják ezt és ezt láthatjuk a képeken. De vajon hihetünk-e nekik? Mi van ha tévednek, vagy szándékosan félrevezetik a nyilvánosságot. Megtehetnék ugyan, hogy az ilyen fotókat nem teszik közzé, de mivel közkincsnek számítanak, el kell számolniuk velük, így elég nehéz kitörölni őket a rendszerből… Azon sem csodálkoznánk, ha a közeljövőben arról szólnának a hírek, hogy megszakadt a kapcsolat némelyik napfigyelő műholddal.

A NASA SDO AIA műholdja június 14-én küldte az alábbi fotókat, amelyeken egy hatalmas gömb alakú anomália látható a Nap közelében.

A jelenség nem hasonlít az eddig észlelt jelenségek egyikére sem, ez valami teljesen új dolog lehet. A mérete akár földünk többszörösét is elérheti… Talán egy ismeretlen bolygó, amit még nem fedeztünk fel? Egy hatalmas földönkívüli anyahajó, vagy a Napból kilökődött anyagcsomó? Sajnos túl kevesen tudják az igazságot, és aligha fogják megosztani velünk…

napiufo.hu