h i r d e t é s

Varga Judit férje elhagyta a közös otthont

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Varga Judit férje elhagyta a közös otthont

2023. május 02. - 11:43

Varga Judit válófélben lévő férje, Magyar Péter az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy elhagyta a házat, amelyben a családjával élt. 

Fotó: Magyar Péter/Instagram

Posztjából kiderült: rengeteg jó emlék fűzi a balatonhenyei házhoz, és nagyon csalódott, hogy el kell hagynia azt.

Magyar Péter most az Instagram-oldalán tett közzé egy hosszú bejegyzést. Azt írta, korábban A TELJES LELKÉT ÉS SZÍVÉT BELEÉPÍTETTE A HÁZBA, AHOVÁ EZENTÚL „CSAK VENDÉGKÉNT” JÁRHAT.

Mint írta, az utolsó napja tartalmasan telt, ugyanis megmetszette utoljára kedvenc rózsáit, mindenhol körbenézett, megsimogatta a padlástéglákat – amelyeket darabonként válogattak és tisztítottak. Ezt követően leült a cserépkályhához, majd kiült a kertbe, és még utoljára befeküdt Márait olvasni a függőágyba.

Egy búcsú mindig nehéz dolog, de szinte feldolgozhatatlan, ha egy olyan helytől kell elválnod, amire a fiaidon kívül a legbüszkébb vagy a világon. Miközben úgy érzem, hogy kitépik a szívemet, és haragszom magamra és az egész világra, mégis hálás vagyok, hogy legalább a fiúk továbbra is élvezhetik az álmaink és a közös erőfeszítéseink gyümölcsét, és abban bízom, hogy talán még lesz módom itt az unokáinkkal együtt focizni és a fiúkkal fröccsözni a medence partján. Vigyázzatok magatokra és egymásra, becsüljetek meg minden pillanatot, mert a holnap az már egy másik nap. Il etait une fois. Egyszer volt, hol nem volt

– olvasható a bejegyzésben. (Index)

Az igazságügyi miniszterék CSOK-támogatással újították fel 195 négyzetméteres balatonhenyei házukat, ami egyébként nem nyaraló – nyaralóra ugyanis nem lehet igénybe venni a támogatást, csak családi házra, azzal a feltétellel, ha a család legalább tíz évig ott él.

A tárca ezzel kapcsolatban közölte: a korábban Brüsszelben dolgozó miniszter és a szintén ott foglalkoztatott férje azt tervezte, megbízatásuk lejárta után Balatonhenyére költöznek, viszont mindketten munkát kaptak Budapesten, ezért a CSOK-támogatást folyósító banktól kérték, hogy öt évig ne kelljen az ingatlanban élniük –mindezt lehetővé teszik a jogszabályok.