h i r d e t é s

Zsebkés, ahol kötelező a minőség

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Zsebkés, ahol kötelező a minőség

2024. március 13. - 12:44

Te miként tekintesz a zsebkésekre? Olyan eszköznek tartod őket, amelyek szinte bármire jók, bármilyen tevékenységhez felhasználhatók (vágni, szúrni, szeletelni, konzervet bontani, stb.) vagy olyanoknak, amelyek státuszszimbólumok is egyben?

Forrás: kesekollok.hu

Nem minden zsebkés mindenes kés

A Kések Ollók Webáruház Böker Plus kínálatában is számos olyan eszköz van, ami már rég túlhaladta a “mindenes kések” fogalmát. Az évszázadok során e termékeknek sok-sok változata született, és sok időbe telt, mire eljutottunk azokig a Böker Plus Gust zsebkésekig, amelyek esetében már utánozhatatlan minőségről beszélhetünk. A Böker már 1820 óta szolgálja ki az egyedi igényeket, a termékek minősége, professzionalizmusa azóta sem változott!

Használatuk ugyanis egyszerre kényelmes, biztonságos, na és sokrétű. Nem meglepő, hogy a Böker Plus darabok hatalmas népszerűségnek örvendenek. De vajon mi a titkuk? Ennek járunk most utána. Tarts velünk te is és ismerd meg közelebbről ezeket a zsebkéseket!

Miért hasznos, ha van nálad egy zsebkés?

Aki mindig magánál tart egy zsebkést, annak nem kell aggódnia, ha vágni kell valamit – ez a késtípus számos területen megállja a helyét. Amennyiben szeretnél otthonról mindig felkészülten útnak indulni, legyen szó bármilyen programról, akkor ne hagyd otthon a kedvenc zsebkésed!

A használati előnyeik széles palettán mozognak, ezek olyanok, amelyeket neked is szem előtt kell tartanod:

  • Bárhol elférnek – zsebben, táskában, övre csatolva
  • Nem foglalnak el sok helyet, még akkor sem, ha a táskád mással van tele
  • Speciális kialakításuk miatt nagyon biztonságos a használatuk
  • Sokféle tevékenységben lehetnek a segítségedre: étkezéshez, kempingezéshez, fafaragáshoz, levélbontáshoz, zsinórvágáshoz, stb.
  • Hosszú távú használatot garantálnak, ezért nagyon jó befektetésnek számítanak.
  • Strapabíróak, hatékonyak
  • Soha nem okoznak majd csalódást

A zsebkéseknek sok változata van

Zsebkés és zsebkés között is vannak különbségek. Hogy miben térhetnek el egymástól? Más lehet az anyaguk, a markolatuk, a formaviláguk. Vannak acél, fa és műanyag markolatú darabok, léteznek “szóló” zsebkések és multifunkcionális változatok is. Ez utóbbi egyszerre több feladat teljesítésében is segíthet, úgymint dugóhúzás, vágás, lyukasztás.

Miért válaszd a Böker Plus Gust zsebkést?

Egy kiváló minőségű Böker Plus Gust zsebkés azonnal kitűnik a zsebkések tömegpiacán a hosszúkás nyitóréssel, a sarkos markolati formájával, és antikolt felületéről könnyen felismerhető. A pengéje D2-es szerszámacél, aminek lándzsahegy-kialakítása van és kőmosott felülettel dicsekedhet. Keretes zárának köszönhetően maga a hátsó panel vált a zárszerkezetté. Az elülső panel antikolt bronzból készült, a markolata rozsdamentes acél.

A Böker zsebkéseket gyártó vállalat több száz éves múlttal rendelkezik, termékeiket a csúcsminőséggel teszik egyenlővé. Profiljukba a zsebkéseken kívül katonai kések, vadászkések és taktikai kések is tartoznak.

Amennyiben neked is lényeges a minőség, akkor válassz a Böker termékei közül! Hidd el, megéri!