fbpx 227 millió forintból forgat koncertfilmet egy letűnt német popsztárnak a magyar kormány | CIVILHETES

h i r d e t é s

227 millió forintból forgat koncertfilmet egy letűnt német popsztárnak a magyar kormány

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

227 millió forintból forgat koncertfilmet egy letűnt német popsztárnak a magyar kormány

2017. február 28. - 07:24

 

A 2017-es költségvetés tartalékából különítették el a pénzt Leslie Mandoki berlini, londoni és párizsi korncertjének megörökítésére, mindezt az 1956-os forradalom tavalyi, hatvanadik évfordulójának apropóján.

Bár az 1956-os forradalom hatvanadik évfordulóján bő négy hónappal túl vagyunk, a kormány talált még módot, hogy a 2017-es költségvetési tartalék terhére is milliókat költsön az eseményre. Múlt heti ülésén döntött a kormány, hogy 227 millió forintos támogatást ad egy koncertfilmre, amelyen a szabadságharc emlékéve alkalmából adott berlini, londoni és párizsi koncerteket örökítik meg.

Ezen a három helyszínen a 80-as években viszonylag népszerű, magyar származású német popsztár, Leslie Mandoki ad majd koncertet márciusban The Man Doki Soulmates nevű zenekarával.

A kormány szereti Lesli Mandokit, aki 2015-ben szintén közpénzből koncertezhetett a budapesti Várkert Bazárban. Az eseményen személyesen részt vett, sőt, nejével táncra emlékeztető tipegést is előadott Orbán Viktor. (Via Napi Gazdaság) / 444.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s