h i r d e t é s

250 millió forint adománnyal segíti a koronavírus elleni küzdelmet a Futureal– és a Cordia–csoport

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

250 millió forint adománnyal segíti a koronavírus elleni küzdelmet a Futureal– és a Cordia–csoport

2020. március 24. - 13:58

 

A régió meghatározó ingatlanfejlesztőjeként működő Futureal-csoport és a cégcsoporthoz tartozó Cordia, Magyarország vezető lakóingatlan-fejlesztője úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány elleni küzdelmet 250 millió forint pénzadománnyal segíti.

Illusztráció: MTI Fotó: Vajda János

A felajánlott összeg első része a magyar kormány által létrehozott, önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport, a Segítünk Egymásnak (www.segitunkegymasnak.hu) felhívására került átutalásra. A pénzadományok elosztást a szervezetnél egy karitatív munkacsoport koordinálja, amelynek tagja a Baptista Szeretetszolgálat, Magyar Máltai Szeretetszolgálat, Katolikus Karitász, Ökumenikus Segélyszervezet, Magyar Református Szeretetszolgálat, valamint a Magyar Vöröskereszt.

A támogatás további részét az önkormányzatokkal és egyéb karitatív szervezetekkel egyeztetve fogja adományokra költeni a cégcsoport, külön figyelmet fordítva az idősek védelmére, a nehéz helyzetbe került családok megsegítésére. 

Magyarország és a régió meghatározó vállalataként a jelen helyzetben kötelességünknek érezzük a járvány elleni küzdelem támogatását

 – mondta a Futó család tulajdonában lévő cégcsoport képviselője.
 


 

h i r d e t é s