h i r d e t é s

5 millió forinttal támogatja a Szent László kórházat a válogatott focista

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

5 millió forinttal támogatja a Szent László kórházat a válogatott focista

2020. március 19. - 09:00

 

A közösségi oldalán jelentette be Gulácsi Péter, hogy 5 millió forintottal segíti a koronavírus-járvány elleni harcot. - írja a blikk.hu.

Forrás: 24.hu Fotó: Ronny Hartmann

Magyarországon a Szent László kórházban vizsgálják és különítik el a koronavírussal fertőzött betegeket. Az egészségügyi dolgozók emberfeletti erővel küzdenek a járvány ellen, ami teljesen felborította a világ rendjét. A 24.hu szúrta ki Gulácsi Péter bejegyzését a Facebookon: a válogatott focista 5 millió forintot ajánlott fel a Szent László kórháznak a koronavírus elleni küzdelemhez.

A jelenlegihez hasonló helyzettel még sosem találkoztunk, mindannyian aggódunk szeretteink, embertársaink egészségéért és a jövőnkért! Elképesztő hálával tartozunk azoknak az orvosoknak, nővéreknek, ápolóknak, akik a frontvonalban harcolnak értünk.

Szeretnénk segíteni mi is a koronavírusal küzdő kórházakat, ezért 5.000.000 forinttal támogattuk a Szent László Kórház Infektológiai és Intenzív osztályának alapítványát. Kérünk mindenkit, aki tud, hogy segítsen ő is, a legfontosabb pedig, hogy – ha megtehetitek – maradjatok otthon!

– írta Gulácsi, a feleségét is megjelölve a Facebook-bejegyzésben.

blikk.hu


 

h i r d e t é s