h i r d e t é s

800 ezres látogatottság fölött jár az a videó, amely Orbán ördögi tervét leplezheti le

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

800 ezres látogatottság fölött jár az a videó, amely Orbán ördögi tervét leplezheti le

2021. május 06. - 09:38

 

Egy ördögi terv áldozatává válhat a magyar társadalom.

A kép illusztráció! - Forrás: Orbán Viktor Facebook oldala

Vasárnap tett közzé egy videót Varga-Damm Andrea volt jobbikos képviselő, amiben egy olyan ördögi tervről beszél, amelynek szerinte az a lényege, hogy "a kormány azon dolgozik, hogy az emberek magukat védettnek hitt állapotban összefertőzzék egymást, és így a végén elhalasztható legyen a jövő évi választás."

A képviselő arról beszélt, hogy nem hallgathat arról, miféle ördögi terv áldozata a magyar társadalom, hiszen a már oltási igazolással rendelkezők, azaz a legalább egy vakcina-adagot megkapók kiengedése, és a nyitási intézkedések célja végső soron az, hogy: "a negyedik hullám komoly hullám legyen. Az a cél, hogy a legyengített immunrendszerű emberek, akiket összeereszt, és annak az illúziójával engedi el őket, hogy ők már védettek, majd egymást fogják szépen megfertőzni."

A képviselő tiltakozott a szerinte a vállalkozások szabadságát, és más alapjogokat sértő eljárás ellen, amely megkülönbözteti az oltottakat az oltatlanoktól, hiszen Magyarországon ma sem áll rendelkezésre 19 millió adag vakcina ahhoz, hogy mindenki oltott legyen. Varga-Damm egyúttal azonban feltette a kérdést: "ha az Auchanba be lehet menni egymás hegyén-hátán vásárolni, akkor miért is nem lehet a szabad levegőn Állatkertbe menni?".

Az ellen is tiltakozott, hogy az oltatlanok nem tudnak élni az újranyitó szolgáltatásokkal, de "minden rosszban van valami jó", hiszen szerinte "az oltottak a legvédtelenebbek", és őszre számtalan oltott ember lesz beteg. Így aztán, mint előadta, jönni fog a negyedik hullám: "és mit lehet ezzel elérni? Hogy a '22-es választást el lehet halasztani. Merthogy a végcél ez."

Varga-Damm meggyőződése, hogy a kormány az őszi, negyedik hullámban majd a szakemberekre mutogat, noha nem kérték ki az állami intézkedések ügyében a szakemberek véleményét, és mindössze arról van szó, hogy a kormánynak az adóbevételekre van szüksége, hiszen a költségvetés rossz állapotban van, sőt Orbánéknak szüksége van a negyedik hullámban "megfelelő számú" betegre is ahhoz, hogy "azt lehessen mondani, mi most már megint megmentjük a társadalmat".

A képviselő hosszan beszélt arról, hogy szerinte a 2022-es választások elhalasztása a végcél, és "kifejezetten felháborít" – mondta –, hogy ebben a kérdésben az ellenzéki pártok nem hallatják jobban a hangjukat. A politikus végül azt mondta, felháborítja a diszkrimináció, amellyel megkülönböztetik az oltottakat az oltatlanoktól, ahogy az is, hogy az embereket félretájékoztatják.

Végül azt kérte, hogy az emberek vigyázzanak egymásra és "ne essen senki a kormányzat ördögi csapdájába", szerinte ugyanis "az egész nemzet egy ördögi csapdában van". (Ellenszél)


 

Kommentek

h i r d e t é s