h i r d e t é s

A Fidesz antiszemitizmusra és idegen gyűlöletre épülő kampánya, kizárja a korrekt tájékoztatást!

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

A Fidesz antiszemitizmusra és idegen gyűlöletre épülő kampánya, kizárja a korrekt tájékoztatást!

2017. december 12. - 08:52

 

„Ne hagyjuk, hogy a gyűlölet győzzön”

A Fidesz,  Rogán és Habony által irányított médiájának elárasztásos technikája és technológiája, nem engedi és nem teszi lehetővé a kiegyensúlyozott és tényszerű tájékoztatást. Az elmúlt napokban Malmőben végrehajtott terrorcselekmény, azon kívül, hogy gyalázatos esemény volt, egyben azt is megmutatta, hogy a muszlimok is elítélik az ilyen értelmetlen tetteket.

„Ne hagyjuk, hogy a gyűlölet győzzön”, közölte Armin Langer rabbi barátom közösségi oldalán Berlinben, a szombaton éjjel a malmői zsinagóga molotov koktélos támadása után .

A merényletet követően muszlimok egy csoportja meglátogatta a zsinagógát és együttérzéséről biztosította a malmői zsidó közösséget. „Ami történik teljességgel elfogadhatatlan”, mondta MaherDesoki imám a malmői zsinagógában tett látogatása alkalmával.

A támadásról a Fidesz média tájékoztatott, a muszlimok együttérzéséről azonban már nem, mivel ez nem felel meg valamint ellentétes a Fidesz Soros és idegen ellenes kampányával. (https://www.expressen.se/kvallsposten/muslimer-visade-sina-sympatier-med-judarna/)

A történet így kerek.

Címkék: 

 

Kommentek

h i r d e t é s