h i r d e t é s

A gyerekeket molesztáló pap szerint természetes, ha egy felnőtt férfi beleszeret egy gyerekbe

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A gyerekeket molesztáló pap szerint természetes, ha egy felnőtt férfi beleszeret egy gyerekbe

2021. december 02. - 10:25

A szexuális visszaéléssel gyanúsított papnak két áldozata is jelentkezett, akiket kisfiú korukban molesztált. Azt állította, hogy mindent szeretetből tett, ezért nem követett el bűnt.

A kép illusztráció! - Forrás: Unsplash/mahdi rezaei

A Ladislav nevű papot még 2019-ben vádolta meg egy, már felnőtt férfi, akit állítása szerint gyerekként molesztált a gyanúsított.

Kisfiúként volt, hogy több napot is a papnál töltött. Ilyenkor éjjelente arra ébredt, hogy a férfi puszilgatja a nyakát és a fülét. A pap többször megpróbálta azt is kideríteni, hogy a fiú maszturbál-e.

Az áldozat szerint három éven keresztül molesztálta őt a pap, az esetet jelentette a rendőröknél, akik elismerték, hogy bűncselekmény történt, de annak elévülése miatt nem indítottak eljárást – írja a Refresher Markíza riportja alapján.

Az ügyről először a Denník N számolt be, ezután jelentkezett a második áldozat, akit szintén zaklatott a pap. Az ő esetében is szexről folyó beszélgetésekkel és molesztálással kezdődött minden, amit a férfi csak „szeretgetésnek” nevezett.

A gyanúsított viselkedését azzal mentegette, hogy a fiúknak segít felnőni, mindent szeretetből tett, és az ilyen szeretet természetes. Az egyház ezután kidobta a papot, az ügyet pedig lezártnak tekinti – írja a Refresher.

Az újabb áldozat vallomásával a férfi ellen szexuális visszaélés bűncselekményével indítottak eljárást. (br, refresher, denníkn, tvnoviny) / ujszo.com


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s