h i r d e t é s

A hódmezővásárhelyi Fidesz a kormány helyett Márki-Zayéktól várja a helyi kisposták megmentését

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

A hódmezővásárhelyi Fidesz a kormány helyett Márki-Zayéktól várja a helyi kisposták megmentését

2022. november 15. - 16:26

Hódmezővásárhely állításuk szerint jó anyagi helyzetben van, így nem lehet akadály.

Nagyot ment a hódmezővásárhelyi Fidesz, akiknek nem a 12 éve kétharmaddal regnáló Orbán-kormányt, nem is a Magyar Postát, hanem a Márki-Zay Péter vezette városvezetést jutott eszébe felszólítani arra, hogy védje meg az ideiglenes bezárástól a vásárhelyi kispostákat.

Felszólítjuk Hódmezővásárhely városvezetését, hogy tüntetések helyett cselekedjen, mentse meg az ideiglenes bezárástól a három érintett vásárhelyi postát

- írták.

Felszólításukat azzal indokolták, hogy Hódmezővásárhely jó anyagi helyzetben van, így nem lehet akadály, hogy elengedje a bérleti díjakat és felajánlja a helyi kisposták rezsiköltségének a kifizetését, „megteremtve ezzel a lehetőséget a helyben élőknek a postai szolgáltatások további igénybevételére”.

A bejegyzést kiszúró 444 megjegyzi, az önkormányzat egyébként fizetési mentességet kínált a Magyar Posta Zrt.-nek arra az esetre, ha továbbra is nyitva maradnak a bezárásra ítélt hivatalok Hódmezővásárhelyen.

A Magyar Posta október végén jelentette be, hogy november 11-től Magyarországon 366 helyen átmenetileg szüneteltetik a postai szolgáltatásokat. Hivatalosan azzal indokolták a lépést, hogy a Postára is vonatkozik az az előírás, amelynek értelmében 25 százalékkal kell csökkenteni az energiafogyasztást az állami intézményeknél. (Népszava)


Kommentelne? Kattintson ide!

h i r d e t é s

Clicky