h i r d e t é s

A kormánypárt újabb, aljas húzása a kampányban: a kamu kampánylap

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

A kormánypárt újabb, aljas húzása a kampányban: a kamu kampánylap

2022. február 25. - 10:44

Lenyúlták a Nyomtass te is! nevét és kinézetét és ellenzéket támadó tartalommal töltik fel

Ez az a bizonyos kiadvány, ami szinte az egyetlen Fidesz-propagandát nélkülöző kiadvány, ami vidékre eljuthat, hogy Orbánék támadómédiáján kívüli információkhoz is hozzájuthassanak a kistelepülésen élők. Most “ismeretlenek” azt húzták meg, hogy ellopták a kiadvány kinézetét és nevét és ellenzéki jelöltek sározásával és lejáratásával töltötték meg. Tényleg mindent megpróbál a Fidesz a hatalom megtartásáért.

Szabó Tímea ellenzéki képviselőjelöltet, valamint a budapesti III. kerület DK-s vezetését támadó, a Nyomtass te is! arculati elemeit használó kampányanyagot dobtak be több óbudai postaládába – írta a 444.

A kiadvány a címében, a külalakjában, a tördelésében és a terjedelmében is megegyezik az eredetivel.

L. László János, a valódi Nyomtass te is! alapító-főszerkesztője úgy fogalmazott a 444.hu érdeklődésére, hogy „Nevetséges, undorító. Képtelenek tisztességesek lenni”. László hozzátette: a fejlécük le van védetve.

Telex.hu a Nyomtass te is! közleménye nyomán írta meg, hogy a lemásolt lap készítői feljelentést tesznek:

A Nyomtass te is! mozgalom mélységesen elítéli, hogy a Fidesz-vezette politikai oldal sunyi és törvénytelen módszerekkel él a választási kampányban is. Ezért feljelentést tesznek ismeretlen tettesek ellen, akik az impresszum nélküli kiadványt készítették és terjesztik.

(borsod24.hu)