h i r d e t é s

A pártsajtó kiborul, amikor a Fidesz és Soros ugyan azt mondja

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

A pártsajtó kiborul, amikor a Fidesz és Soros ugyan azt mondja

2018. július 20. - 19:58

 

Na nem Soros György, csak a kisebbik, avagy leendő sátán, Alex Soros – várjuk, mikor lesz belőle Soros Sándor – megosztott egy twitter-bejegyzés, ami a propaganda szerint migráns-győzelemként értékelte a francia vébé aranyat. - írja a b1.blog.hu.

Forrás: b1.blog.hu

Indokolatlan a kiborulás, hisz a Fidesz szerint is az.

Ahogy az ötvenes években, úgy a ma Magyarországában is: minden kérdés, politikai kérdés. ÉS természetesen a legpolitikaibb a foci. Nem is lehet ez másként Orbánisztánban, az ezere stadion országában.

Így aztán nem is meglepő, hogy a focivébé eredménye azonnal központi, politikai kérdés lett. A kormányzati passzátszelet lelkesen közvetítő propagandatermékek például azzal igyekeztek megfelelni a korszellemnek és az adóforintokat a zsebükbe csatornázó megrendelőknek, hogy kórusban háborodtak fel, amiért valaki össze merte kapcsolni a francia válogatott sikerét a démonizált migrációval.

Egészen pontosan a Sorosfi úgy segítette a kontinens emberevő migráncsokkal való elárasztását, hogy retwittelte Khaled Beydoun bejegyzését. Lássuk be: ördögien rafináltak ezek a Sorosék. Az író szerint:

Zidane és Pogba, két muzulmán, juttatta Franciaországot a világbajnoki címhez 1998-ban és 2018-ban.

Az arcukat ezért kivetítették arra a Diadalívre, amely a nemzet szimbóluma. Az iszlám igenis összeegyeztethető a francia identitással. Úgyhogy ne csak akkor csak ünnepeljék a muzulmánokat, amikor világbajnoki dicsőséget hoznak.

 De még ez sem volt elég. Egy másik tweet is készült: "Kedves Franciaország! Gratulálok a világbajnokság megnyeréséhez. A csapatotok 80 százaléka afrikai, dobjátok ki a rasszizmust és az idegengyűlöletet. A csapatotok fele muzulmán, dobjátok ki az iszlamofóbiát. Az afrikaiak és muszlimok megszerezték nektek a második vb győzelmet, most szerezzetek nekik igazságot."

A propaganda ítélete: aki ezzel egyetért, az olyan Európát akar, amelyik muszlim migránsokból áll.

Csakhogy a fenti állítás legnagyobb apologétája épp a Fidesz frakció szóvivője, Hollik István, aki a döntő előtt azt írt az FB-oldalára:

A világbajnoki döntőnek Európa jövője szempontjából is fontos üzenete lehet, hiszen egy bevándorlóország játszik egy nemzeti identitására büszke, keresztény országgal. Már csak ezért is hajrá Horvátország!

Tehát a kis Soros és Hollik egyformán látja a helyzetet: a migránsok legyőzték a keresztény Európát.

(Ez persze a legkevésbé sincs így - semmilyen értelemben. Ugyanis Khaled Beydoun megjegyzése épp arról szól, hogy a francia és muszlim identitás összeegyeztethető. Persze volt idő, amikor Magyarországon a magyar zsidókról mondták azt, hogy két lábon járó szótárak.)

Azt nem tudjuk, Európa számára milyen jelentőségű ténylegesen, hogy Franciaország megszerezte második vébé győzelmét. Vélelmezzük: semmilyen. De az bizonyos: minden ilyen kirohanással csak még nagyobb bolondot csinál magából a propaganda és a megrendelője is.

b1.blog.hu


 

h i r d e t é s