h i r d e t é s

"A Puskás alatti laboratóriumban gyártottak harmincezer rasszista gyerekszurkolót a NER-pszichológusok"

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

"A Puskás alatti laboratóriumban gyártottak harmincezer rasszista gyerekszurkolót a NER-pszichológusok"

2022. június 13. - 07:53

A több tízezer kissrác nem tudott azonosulni a futballhoz és versenyszellemhez méltatlan rituáléval.

Loic Négo és Gulácsi Péter kapus a labdarúgó Nemzetek Ligája 1. fordulójában játszott Magyarország - Anglia mérkőzés végén a Puskás Arénában 2022. június 4-én. A magyar válogatott 1-0-ra legyőzte az Eb-ezüstérmes angol csapatot. - Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

„Fény derült a rejtélyre: megszereztük a magyar-angolra időzített emberkísérlet titkait tartalmazó leírásokat. Jöjjenek a hátborzongató részletek!

Úgy tűnik, a kulturális gyarmatosítás lendülete egy gazdasági világválság és egy elhúzódó, ráadásul további eszkalálódással is fenyegető közép-kelet-európai háború ellenére sem csökken. A woke-terror továbbra is szó szerint »térdre kényszeríti« a világ élsportolóinak többségét.

Természetesen ahogy minden más »nemes ügynél«, itt is érvényesül a kettős mérce: 2021 szeptemberében a magyar válogatott Anglia ellen lépett pályára, ahol a rasszista futballhuliganizmus bölcsőjének is nevezhető szigetország játékosait sajtóértesülések szerint sértő, rasszista inzultusok érték. A legsúlyosabb vétség az volt, hogy a magyar szurkolók kifütyülték a mérkőzés elején szertartásosan térdeplő vendégjátékosokat. Nem meglepő módon a focimaffia FIFA lecsapott, és zárt kapus mérkőzést írt elő, ahol harmincezer gyerek jelenlétében arattunk történelmi győzelmet az angol válogatott felett.

A vendégcsapat azonban ismét nem fért a bőrébe: újfent egy emberként estek térdre a mérkőzés előtt (ráadásul a csapatkapitány még tovább ment a provokációban: LMBTQ-karszalagban lépett pályára) ezzel jelezve, őket nem érdekli, hogy nekünk semmi közünk a gyarmatosítók szégyenteljes örökségéhez. A több tízezer magyar a  kissrác azonban láthatóan nem tudott azonosulni a futballhoz és versenyszellemhez teljesen méltatlan rituáléhoz, és kifütyülték a térdre ereszkedő játékosokat. A másnapi sporthírek – különösen Angliában – nem is az idegenben elszenvedett vereségükkel, hanem a »rasszista gyermekek« füttykoncertjével voltak tele. Egyes véleményformálók nem zárják ki, hogy az angol csapat sportteljesítményére érdemi hatással volt az ifjú magyar szurkoló-utánpótlás gesztusa is. (mandiner.hu)


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s