h i r d e t é s


A Quaestor károsultak levélíró kampánya az Emberi Jogok Világnapja alkalmából

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A Quaestor károsultak levélíró kampánya az Emberi Jogok Világnapja alkalmából

2017. december 07. - 13:08

 

Ragadj Tollat! Quaestor-károsultak Levélíró Kampányát az Amnesty International által meghirdetett Levélíró Maraton, a világ legnagyobb emberi jogi kampánya ihlette. 

Forrás: nepszava.hu

Minden évben december 10. körül az emberi jogok világnapja alkalmából az Amnesty támogatói a világ minden tájáról levelek és üzenetek millióit küldik, hogy kifejezzék a támogatásukat és szolidaritásukat, valamint a hatóságoknak írnak, felszólítva őket, hogy vizsgálják ki a jogsértéseket, és vonják felelősségre az elkövetőket.
Mi 1007 napja nem hagyjuk, hogy törvénytelenül, a törvények kijátszásával, vagy éppen e célból törvényeket alkotva az alapvető jogainkat elvonják, törvényesen szerzett vagyonunkat ellopják, államosítsák!
Kérünk mindenkit, hogy a levélben nevesített személyek részére küldje el a "Tiltakozást", vagy saját gondolatait, kifejezve támogatását és szolidarítását. Hiszünk a levelek erejében! A levél eszközével és az összefogás erejével elérjük, hogy a jogsértő un. Quaestor törvényt megsemmisítsék, módosítsák, valamint a hatóságok ténylegesen felderítsék az ügyet és bíróság elé állítsák a felelősöket.
Minden egyes elküldött levél hatalmas erőt ad nekünk, áldozatoknak és szeretteinknek.

A levelet ide kattintva lehet letölteni (docx) >>h i r d e t é s

betöltés..

;