h i r d e t é s

A sorompót letörve, a vonat előtt száguldott át a vasúti átjárón Esztergomban egy autós

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

A sorompót letörve, a vonat előtt száguldott át a vasúti átjárón Esztergomban egy autós

2022. július 26. - 17:34

Egy szemtanú azonosításában a rendőrség a lakosság segítségét kéri. 

Forrás: police.hu

Az Esztergomi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen folytat eljárást vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt. A sofőr június 20-án 17:47-kor a Retek utcai vasúti átjáróba a tilos jelzés ellenére hajtott be ismetetlen típusú autójával, aztán a csukott félsorompó csapórúdját letörve nagy sebességgel áthajtott a síneken,MINDÖSSZE KB. 50 MÉTERRE A KÖZELEDŐ SZEMÉLYVONAT ELŐTT.

A rendőrség kéri annak a nőnek a jelentkezését, aki az általa vezetett bordó vagy piros Ford C-Max-szal a szabálytalan jármű mögött haladt, így szemtanúja volt az esetnek, továbbá várja mindazok jelentkezését is, akik szemtanúi voltak a cselekménynek, esetleg az okozó gépkocsiról, illetve annak vezetőjéről információval szolgálnak.

Aki az esettel kapcsolatosan információval rendelkezik, avagy a tanú önmagára ismer, úgy kéri az Esztergomi Rendőrkapitányság, hogy személyesen jelentkezzen, vagy hívja a 06-33-510-240-es, a 112-es ingyenes hívható segélyhívó telefonszámot, illetve a 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számát!


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s