h i r d e t é s

"A stílus maga az ember" - Erősen véleményes, amikor bárki úgy érzi, rá nem vonatkoznak a szabályok- VIDEÓ

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

"A stílus maga az ember" - Erősen véleményes, amikor bárki úgy érzi, rá nem vonatkoznak a szabályok- VIDEÓ

2022. október 14. - 06:20

A videót elnézve, igaza van a Magyar Közútnak, amikor azt írta, hogy "A stílus maga az ember"

Forrás: Magyar Közút / Instagram

Meghökkentő felvételt osztott meg az Instagram-odalán egy türelmetlen audisról a Magyar Közút. Az egyik munkatársuk épp a Patosfán átvezető mellékúton haladt, ahol egy teljes körű útfelújításhoz kapcsolódó jelzőlámpás forgalomiránytásnál megállt a piros jelzésnél. 

A fedélzeti kamera felvételén ekkor feltűnik egy Audi, hátsó szélvédőjén egy „Ez dízel te k*rva!” felirattal. A kocsi sofőrje még csak le sem lassított, a piros lámpa ellenére elszáguldott a várakozó autós mellett. 

Nem sokkal később a település másik pontján szintén érvényben lévő jelzőlámpás irányításnál is ugyanez történt: az audis a lámpánál álló autót kikerülve nyomta tovább. Igaz, egy rövid időre itt megállt, de csak azért, mert jöttek vele szemben. Ahogy elhaladtak mellette már vágódott is ki. Sajnos a második esetnél sikerült egy követőt is szereznie.

„A kivitelezők visszajelzései alapján sajnálatos módon nem egyedi esetről van szó. Volt, hogy naponta többször is figyelmen kívül hagyták autósok a munkások mellett a piros jelzést és csak a szerencsén múlt, hogy nem ütköztek össze a velük szemben szabályosan haladókkal a munkaterületen” – jegyzi meg posztjában a Magyar Közút. (rtl.hu)