h i r d e t é s

A szavazatvásárlók nyomában: házkutatásokat tart a kárpátaljai rendőrség

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

A szavazatvásárlók nyomában: házkutatásokat tart a kárpátaljai rendőrség

2019. július 16. - 13:55

 

A kárpátaljai bűnüldöző szervek nagy erejű razziát indítottak július 15-én a megye szavazatvásárlóinak felkutatása érdekében. - írja a karpatinfo.net.

Forrás: karpatinfo.net

A kárpátaljai bűnüldöző szervek nagy erejű razziát indítottak július 15-én a megye szavazatvásárlóinak felkutatása érdekében.

A rendőrség közlése szerint lefüleltek egy csoportot, akiknél egy listát találtak azokról a lehetséges  személyekről, akik hajlandóak lennének eladni szavazataikat az előrehozott parlamenti választásokon.

Petro Dobromilszkij, a 71-es választási körzet indulója a házkutatás során készített videofelvételen adott hangot felháborodásának, amiért a rendvédelmi szervek fegyverekkel törtek rá otthonában a reggeli órákban.

Fegyveresek jelentek meg a magyarok lakta Gyulán is. Rezes Károly megyei képviselő a goloskarpat riporterének elmondta: biztos abban, hogy a kárpátaljai kisebbségek megfélemlítése a cél. A lap helyszíni riportjából kiderül: a lakosok úgy gondolják, ezzel szeretnék megakadályozni, hogy az emberek a kárpátaljai magyarság képviselőire adják le szavazataikat.

A speciális művelet az előrehozott parlamenti választások napjáig tart

- tudatta a Kárpátalja.ma.

karpatinfo.net


 

h i r d e t é s