h i r d e t é s

A választás után kaphat engedélyt plakátolásra az ellenzék Szekszárdon

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A választás után kaphat engedélyt plakátolásra az ellenzék Szekszárdon

2019. szeptember 24. - 06:32

 

A Magyar Hang cikke szerint egyre elképesztőbb a helyzet Szekszárdon: az ellenzéki polgármesterjelöltet, Bomba Gábort már nem csak a neve miatt támadják, de a plakátjait is leszedi a fideszes polgármester, Ács Rezső vezette hivatal. - írja a hirklikk.hu.

Forrás: Bomba Gábor/Facebook

Ráadásul jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy ebben a választási kampányban már nem is kap engedélyt a plakátolásra az összes ellenzéki párt – kivéve a Mi Hazánk – támogatásával induló Éljen Szekszárd Egyesület (ÉSZ).

A Magyar Hangnak nyilatkozó Bomba Gábor polgármesterjelölt szerint az Éljen Szekszárd Egyesület augusztus 29-én adta be hozzájárulási kérelmét a plakátok kihelyezésére, amit a jegyző „véletlenül” a Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Üzemeltetési Igazgatóságának adott át, ami nem volt illetékes az ügyben.

Csak két héttel később, szeptember 12-én kapott a szervezet – postai úton – értesítést arról, hogy ők nem illetékesek az ügyben, ezért nyújtsuk be kérelmünket újra az általuk megnevezett osztálynak, ami egyébként az igazgatóság irányítása alatt áll.

A polgármesterjelölt szerint szeptember 20-án újabb levelet küldött nekik az igazgatóság, amelyben már az írják, ügyüket ugyan továbbították az illetékes osztálynak, ám mégis nyújtsanak be új kérelmet, amelyben pontosan megnevezik, a város mely villanyoszlopaira szeretnének  plakátokat helyezni.

Bomba szerint a kérés teljesíthetetlen, hacsak nem GPS-koordinátákat ad meg, ráadásul ha új kérelmet nyújt be, az önkormányzat újraindítja az ügyintézési határidőt, ami az itt szokásos 30-60 nappal számolva jócskán az október 13-i választások után bírálnának el.

hirklikk.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s