fbpx A világ első és legmagasabb végtelen medencéje a Pálma-szigeten | CIVILHETES

h i r d e t é s

A világ első és legmagasabb végtelen medencéje a Pálma-szigeten

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A világ első és legmagasabb végtelen medencéje a Pálma-szigeten

2021. október 26. - 05:55

 

A dubaji Nakheel Pálma-torony 50. emeletén található Aura Skypoolból 360 fokban látható egész Dubaj.

Forrásw: uaetimes.ae

Az Aura Skypool a régió egyik legjobban várt látványossága, mely a világ első és legmagasabb 360 fokos, végtelen medencéje lesz szinte a levegőben, 200 méter magasan.Forrás: BEAUTY IN THE FRIDGE

Az infinity medence november közepén nyitja meg kapuit, és lélegzetelállító, zavartalan kilátása Dubaj legfőbb látványosságait foglalja magába, mint a Pálma-sziget, a Burdzs al-Arab, a Burdzs Kalifa és az Ain Dubai.

A kihagyhatatlan látványosság két egybefüggő, mégis különálló részből áll, melyek kiegészítik egymást – a Pool Deck és a Lounge & Bar. A zöldellően természetes dizájnelemek modern belsővel párosulnak, és egy elegáns oázist alkotnak.  Az Aura mindennap délelőtt 10 és naplemente között várja látogatóit.Forrásw: uaetimes.ae

A 750 négyzetméteres Pool Deckben teljesedik ki az igazi Aura-élmény – itt kényelmes napozóágyak és várók biztosítják a pihenést, a fürdőzés élményét, és a persze a tökéletes hátteret a leglátványosabb fotókhoz.

Antonio Gonzalez, a Sunset Hospitality ügyvezető igazgatója a következőképp fogalmazott az Aura Skypool megnyitásáról: „Az Aura egy egészen új látványosság az Egyesült Arab Emirátusokban és az egész világon. A 360 fokban látható kép a világ legikonikusabb látványosságait foglalja magába a mesterséges Pálma-szigettől (mely idén ünnepli 20. évfordulóját) a Burdzs al-Arabon és a Burdzs Kalifán át, egészen az Ain Dubai-ig – minden egyben. Egy lélegzetelállító új ikon, mely bemutatja Dubaj legszebb oldalát.”Forrás: Whatson.ae

Az Aura a világ első és legmagasabb medencéje, mely 360 fokban biztosíja a látványt, és így nemcsak kivételes élményt kínál, de egy újabb kiemelkedő látványosságként mutatkozik be.

Egyedi kilátást nyújt a Pálma-sziget briliáns építészetére, és a környező látványosságokra, melyek alapvetően hozzájárultak Dubaj turisztikai felemelkedéséhez.”

Az Aura Lounge & Bar a tökéletes választás a különleges ételek megkóstolására is, hiszen a nemzetközi ételek gyűjteményét egy pán-ázsiai csavarral Craig Best séf állította össze. (Turizmus.com)


 

Kommentek

h i r d e t é s