h i r d e t é s

"Amíg hivatalában maradhat Borkai, demokráciánk megsebzett és meggyalázott marad"

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

"Amíg hivatalában maradhat Borkai, demokráciánk megsebzett és meggyalázott marad"

2019. október 16. - 10:25

 

A demokrácia ünnepe lehetett volna október 13. 

A kép illusztráció! - Forrás: szabadpecs.hu

Az ismert körülmények miatt azonban folt esett a tisztességen, és nemcsak Győrben, de az egész ország vonatkozásában. A demokrácia szükséges, de nem elégséges feltétele a választások megtartása. Ennél többet jelent, a választópolgárok ennél többet érdemelnek. Ezt írta Facebook-bejegyzésében Kendernay János, az LMP elnöke.

“A Fidesz nem vonta meg a bizalmát, nem szólította fel a polgármestert lemondásra. A fideszes polgármester maga sem gondolja szükségesnek a közszolgálattól történő visszalépést. Akkor mitől és miért is tekintik ők magukat demokratának? Hiszen nem a párttagságtól történő megfosztás jelenti a megoldást, miközben a fideszes közgyűlés biztosítja majd a polgármestert működése során, hanem a szembenézés a történtekkel és a helyes konklúziók levonása. A fideszes polgármester Győrben amíg hivatalában maradhat, demokráciánk megsebzett és meggyalázott marad” – fogalmazott. (borsod24.com)

A társadalommal is nagy baj van

Ez már az Index.hu videójából derül ki, hiszen a portálnak nyilatkozó győriek különbözőképpen értékelik a Borkai-botrányt. A videóból világosan kiderül, hogy az erkölcs és a becsület kikopóban van. Tisztességről nem is beszélek.


 

h i r d e t é s