h i r d e t é s

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat, hogy segítsen ügyfeleinek fenntartani a termelést

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat, hogy segítsen ügyfeleinek fenntartani a termelést

2020. április 20. - 13:51

 

Ebben a kialakult nehéz helyzetben az ABB Robotika és Gyártásautomatizálás arra törekszik, hogy segítse ügyfeleit és partnereit a gyártásuk és az üzleti tevékenységük fenntartásában, miközben számos munkavállalójuk otthonról dolgozik.

Illusztráció: youtube/képernyőfotó

Március 27-től kezdve 2020 végéig az ABB Robotika és Gyártásautomatizálás ingyenesen elérhető kulcsfontosságú szoftvereket biztosít ügyfeleinek.

Sokuk hasznára válhatnak ezek a digitális megoldások, melyekkel távolról lehet irányítani a termelést és megfelelő teljesítményen működtetni a robotrendszert, kevesebb emberi beavatkozással, különös tekintettel a jelenlegi közösségi távolságtartás és távoli munkavégzés szükségességére. A digitális eszközök használatával folytathatják a munkát és előkészíthetik az új projekteket, amelyek a dolgozók visszatérését követően kezdődhetnek.
Az alábbi szoftverek érhetőek el ingyenesen:

ABB Ability™ Connected Services – Állapotfelügyelet és Diagnosztika 

Az ABB Ability™ Connected Services felügyeli az egyes robotok, illetve teljes robotflotta állapotát és teljesítményét, segítve ezzel az ügyfeleket, hogy távolról megfigyelhessék és megfelelő teljesítménnyel működtethessék a robotrendszereiket. Az ABB Ability™ Connected Services segítségével a szervizszakemberek még a bekövetkezésük előtt felismerhetnek olyan körülményeket, amelyek előre nem tervezett megállásokhoz és ezzel plusz költségekhez vezethetnek.

- Regisztráljon itt és felügyelje az ABB robotjait!

A RobotStudio® az ABB szimulációs és offline programozó szoftvere, mellyel egy fizikai eszköz vagy rendszer teljes digitális másolata (digitális iker) elkészíthető, így távolról is megfigyelhető válnak a gyártósorok történései. A RobotStudio offline programozási eszközeivel lehetőség adódik teljes robotos berendezés készítésére, szimulálására és tesztelésére virtuális 3D környezetben, a helyszín meglátogatása és a jelenlegi gyártás megzavarása nélkül. A RobotStudio minden kiegészítője, beleértve az összes PowerPack-et és CAD konvertert, digitális iker és Virtuális valóság meetingek mostantól ingyenesek.

 

Virtuális technikai támogatás

Amennyiben technikai támogatásra van szüksége, ingyenesen szolgáltatunk virtuális támogatást videón keresztül (Skype, Zoom, Teams). A támogatás eléréséhez kérem keresse fel az ABB helyi képviseletét, vagy látogasson el a Digital Operation Center weboldalunkra további részletekért.

Ha már rendelkezik hozzáféréssel a fentebb részletezett szoftverekhez, de tanácsra, útmutatásra van szüksége a használatukkal kapcsolatban, akkor keresse fel a helyi ABB képviselőjét.
 


 

h i r d e t é s