h i r d e t é s

Az emberi jóság nem kerül pénzbe

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Az emberi jóság nem kerül pénzbe

2020. október 01. - 18:24

Az Egy Morzsányi Szeretet Egyesület a maga szerény eszközeivel igyekszik segíteni a szegénységben élő debreceni családoknak. 

Az egyesület két kezdeményezést indít, amelyek sok család számára fontosak lehetnek.

Karácsonyi ünnepi frizura szegény sorban élő lányoknak, asszonyoknak Debrecenben 

Az Egy Morzsányi Szeretet Egyesület idén karácsonyra olyat szeretne megvalósítani, ami talán még Debrecenben nem volt.
"Tudjuk, hogy a szegény körülmények között élő lányok, asszonyok is szeretnék ha a frizurájuk rendezett lenne, esetleg még manikűrös is kezelné néha őket. Mindez egy álom, hisz' örülnek, ha nem halnak éhen.
Karácsony a szeretet, a meglepetések ünnepe. Erre készülünk mi is. Szeretnénk, ha mind több hölgynek tennénk emlékezetessé a karácsonyt. Olyan női fodrászokat keresünk, akik vállalják, hogy karácsony előtt ingyen, bérmentve. néhány önként jelentkező nőnek ünnepi frizurát varázsolnak.
Kérjük, hogy azok a szakemberek, akik szeretnének ebben a nemes és egyedi kezdeményezésben részt venni, október 30.-ig jelezzék.Talán egy hagyomány első lépéseit tesszük most meg
." - írta szerkesztőségünknek Lipcsei Andrea, az egyesület vezetője 

"Bízunk abban, hogy kérésünk érző szívekre talál, és a szeretet ünnepe előtt valami nagyszerű dolgot csinálhatunk közösen.
Hiszünk az emberi jóságban, a szeretet erejében. Járuljunk hozzá  a jobb sorsra érdemes asszonyok közérzetének javításához.
"

Számítógépet, monitort szegény családok gyermekeinek. 

"Használt asztali számitógépekre és monitorokra, laptopokra lenne szükségünk a rászoruló gyermekek részére! A tanév során az informatikai eszközök segíthetnek abban, hogy a gyerekek tanulni tudjanak. Ráadásul nem tudjuk, hogyan alakul hazánkban a koronavírus járvány. Az online oktatás sajnos sokak számára megvalósíthatatlan.
Aki lecserélte a régit egy újabbra ,gondoljon ezekre a gyerekekre,hogy tudjanak tanulni és kinyíljon a világ előttük is!
"

Elérhetőségük: [email protected]

A korábban kapott gépeket a két legutóbbi Morzsapartin kisorsolták a gyermekeikkel érkező családok között. Sokak számára jelentett leírhatatlan örömöt a gépek használatba vétele.

A mostani felhívásukra érkező eszközöket az október 17.-ei ételosztással egybekötött Morzsapartin sorsolják ki, a szüleikkel érkező gyermekek részére. 

A mellékelt fotókon az adományként kapott gépek láthatóak.


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s